Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Wizz Air ievieš vienotu reģistrētās bagāžas tarifu

Aviokompānija Wizz Air no 1. aprīļa veic izmaiņas bagāžas noteikumos, ieviešot vienotu maksājumu par iereģistrēto bagāžu līdz 32kg (norma, kādu pieļauj drošības sistēma). Šīs bagāžas maksimālais skaits, ko drīkst nodot viens pasažieris ir 3 vienības. Ar šo noteikumu tiek atcelta piemaksu sistēmu par lieko svaru virs 15kg, kas tika pielietota līdz šim, tādejādi, padarot ceļojuma rezervēšanu vienkāršāku, uzsver Wizz Air.

Samaksa par bagāžas iereģistrēšanu, rezervējot lidojumu internetā, būs 11 lati, bet maksājot par šo pakalpojumu lidostā – 22 lati.

Rokas bagāžas svara un izmēra noteikumi nemainās – pasažieri drīkst ņemt līdzi lidmašīnā bezmaksas rokas bagāžu ne vairāk kā vienu vienību, kuras izmērs nepārsniedz 55x40x20cm un svars – 10kg. Papildus pasažierim ir atļauts ņemt plastmasas iepakojumu ar precēm, kas iegādātas lidostas veikalos, pēc drošības kontroles iziešanas.

Ja noteiktais rokas bagāžas svars/izmērs būs pārsniegts, pie izlidošanas vārtiem tiks piemērota soda nauda 44LVL apmērā, kā arī šo bagāžu būs nepieciešams nodot reģistrēšanai.

Wizz Air atgādina, ka no 1.aprīļa par reģistrēšanos reisam lidostā Wizz Air ievieš samaksu. Tādejādi, rezervējot biļetes, norādot, ka reģistrēšanās notiks lidostā būs jāmaksā 4 LVL, savukārt, reģistrējoties lidostā izlidošanas dienā būs jāmaksā 8 LVL. Bezmaksas reģistrācija lidojumam veicama internetā.

Wizz Air pakalpojumus 2009.gadā izmantojuši 7,8 miljoni pasažieru. Lidsabiedrības flotē pašlaik ir 30 Airbus 320 lidmašīnas, kas izvietotas 12 bāzēs: Polijā, Ungārijā, Bulgārijā, Rumānijā, Ukrainā un Čehijas Republikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko