Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Zaļā josta noskaidrojusi oriģinālāko Ziemassvētku egli

Ir noslēgusies SIA Zaļā josta konkursa Mana oriģinālā Ziemassvētku egle interneta lietotāju balsošanas kārta. Noskaidrots, ka iedzīvotājiem vislabāk iepatikusies no salmiem un niedrēm darināta Ziemassvētku eglīte, kā arī īpaši mīļas ir eglītes no apdrukātām A4 papīra lapām, vadu atgriezumiem, šampanieša pudeļu korķiem, velosipēdu riteņu spieķiem un zemparketa izolācijas materiāla atgriezumiem, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma pārstāve Laima Jekšiņa.

Konkursa dalībnieku uzdevums bija izgatavot netradicionālu Ziemassvētku eglīti no nevajadzīgiem materiāliem un otrreizējām izejvielām.

Pieci visvairāk interneta lietotāju balsis ieguvušo eglīšu autori ir Katrīna Cirska no Zilupes, SIA AE Partner no Liepājas, Indras vidusskolas grupa, Margarita Utāne no Daugavpils un Ingrīda Supe no Balviem.

Konkursa uzvarētājas Katrīnas Cirskas eglīte ir atzīta par šī gada oriģinālāko Ziemassvētku eglīti un pati darba autore ir izcīnījusi saldu pārsteigumu no SIA Zaļā josta un konkursa atbalstītāja AS Latvijas valsts meži sarūpētu smaržīgu dabīgu eglīti podiņā. Pateicībā par ieguldīto darbu SIA Zaļā josta ar pārsteiguma veicināšanas balvu apbalvos pārējos četrus visvairāk balsis ieguvušo eglīšu autorus.

Publiskā balsojuma rezultāti ir apskatāmi EKO medijā Tīrai Latvijai www.tirailatvijai.lv.

Konkurss Mana oriģinālā Ziemassvētku egle norisinājās no šī gada 7.decembra.  Tam tika pieteiktas 228 Ziemassvētku eglīšu idejas, no kurām 54 labākie darbi tika ievietoti EKO medijā Tīrai Latvijai publiskai vērtēšanai. Publiskā balsošana norisinājās vienu nedēļu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko