Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

ZinZINOO video: Kā Latviju padarīt par vēl labāku valsti?

Portāls Diena.lv sadarbībā ar LMT piedāvā noskatīties izklaidējoši izglītojošu raidījumu ZinZINOO zinātkāriem bērniem un jauniešiem. Valsts svētkos ZinZINOO raidījums ir veltīts Latvijai - būs arī praktisks eksperiments ar videi draudzīgu rezultātu.

Raidījuma vadītājs Marģers skatītājiem ir sagatavojis īpašu spēli, kurā pēc faktiem, skaitļiem un tradīcijām būs jāuzmin, kāda mums visiem īpaša valsts. Savukārt mazajiem ZinZINOO ekspertiem šoreiz ir savi ieteikumi, kā Latviju padarīt par vēl labāku valsti.

Rūpējoties par Latvijas dabu, Marģers praktiskā eksperimentā iemācīs, kā pašiem no plastmasas pudeles pagatavot videi draudzīgu un ļoti stilīgu penāli.

Raidījumus ZinZINOO veido Zinātkāres centra ZINOO speciālisti. Zinātkāros prātus pirmajā ZinZINOO sezonā izaicinās 25 raidījumi, ik nedēļu piedāvājot divas atklājumiem bagātas sērijas ar iespaidīgiem zinātniskiem eksperimentiem, smieklīgiem jokiem un pavisam nopietnām sarunām par aizraujošo un neizdibināmo zinātnes pasaulē.

Raidījumu atbalsta tehnoloģiju uzņēmums Accenture un augstskola RISEBA. ZinZINOO iespējams noskatīties portālā Diena.lv, LMT Viedtelevīzijā un lietotnē LMT Straume.

Top komentāri

Lacplesis
L
Lai Latviju padaritu par kaut cik labu valsti ir jaatcel visi likumi, kurus alkatigie, egoistiskie, zagligie prezidenti, deputati, ieredni, ministri ir pienemusi un sajos likumus ir sev noteikusi lielas algas, pensijas, privlegijas uz nabadziba, pusbada, slimibas nomocotas latviesu tautas rekina. Ir jaatcel likumi Par diplomatu izdienas pensijam, Par prezidentu privlegijam, par deputatu, ministru, Rimsevica lielajam algam, privlegijam. Latvija pastavosais politiska is rezims ir netaisnis, tas ir amorals un kropli. Tacu Latvijas zagigie prezidenti, deputati, ministri, ieredni to izliekas neredzami un turpina ciniski izlaupit Latvijas valsti un iznicinat latviesu tautu ar vel nepierecetu nezelibu, nekaunibu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko