Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Cēsīs atkal godā cels nekvalitatīvu mūziku

Astoto gadu pēc kārtas Fonoklubs rīkos pasākumu ar nosaukumu Nekvalitatīvās mūzikas nakts, kas 6. janvārī gan uz skatuves, gan pie tās pulcēs humora un pašironijas cienītājus. Nu jau tradicionāli tiek izziņota arī pieteikšanās atlase grupām, kas vēlas ņemt dalību kolorītajā vakarā.

Iepriekšējos gadus šajā vakarā ir uzstājušās arī tādas grupas kā Tranzīts, Duets Sandra, Jūdas graši, Martas asinis un daudzas citas. Par spīti pasākuma nosaukumam, līdz šim visi dalībnieki humoru ir uztvēruši veselīgi un pasākuma konceptu sapratuši pareizi.

"Protams, Nekvalitatīvās mūzikas nakts mērķis nav par kādu paņirgāties vai pasmieties. Mēs paši - Fonokluba veidotāji - esam mūziķi un paši arī uzstājamies, izpildot tādu mūziku, ko citos apstākļos nesanāktu spēlēt. Domājam gan par radošu vizuālo tēlu, gan īpašu dziesmu sarakstu," skaidro kluba programmas direktors Marts Sildniks. "Katru gadu mums piesakās vairākas grupas, kurām šis koncepts patīk, un labprāt ņem dalību, tāpēc ceram uz atsaucību arī šajā gadā."

Lai uzstātos Nekvalitatīvās mūzikas naktī, ir jāraksta uz e-pastu [email protected], pievienojot pamata informāciju par grupu un tās stilistiku, kā arī īsi aprakstot dalībnieku iepriekšējo pieredzi uz skatuves.

Fonoklubs ir Cēsu naktsklubs, kas aizvadītajā oktobrī svinēja deviņus pastāvēšanas gadus. To veido trīs brāļi – Lauris, Marts un Jānis Sildniki, kuri iepriekš rīkojuši arī festivālu Fonofest, bet šobrīd organizē bezmaksas festivālu Fono Cēsis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko