Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dziedātāja Katrīna Bindere izdod debijas minialbumu Aizturu Elpu

Pirmdien, 17. oktobrī, savu debijas minialbumu Aizturu Elpu klausītājiem nodod dziedātāja Katrīna Bindere. Visu dziesmu vārdu un mūzikas autori ir pati Katrīna sadarbībā ar Kasparu Ansonu, kurš ir arī albuma studijas producents.

Par debijas albuma ierakstīšanu Katrīna sāka domāt jau sen, bet par konkrētu mērķi viņa to izvirzīja aptuveni pirms diviem gadiem, kad pasaulei nācās piedzīvot Covid pandēmiju. Tobrīd Katrīna, līdzīgi kā daudzi citi, meklēja atbildes uz jautājumiem, kas ir saistīti ar nākotni. Dziedātājai šis laiks ļāva nostiprināt pārliecību, ka viņa vēlas radīt savu mūziku.  “Šis ir mans debijas albums, tāpēc tas man ir ļoti īpašs. Sāku rakstīt dziesmas un uzrunāju dziesmu autoru un producentu Kasparu Ansonu sadarbībai. Kaspars ir bijis brīnišķīgs mentors dziesmu rakstīšanā, esmu daudz no viņa mācījusies. Ļoti priecājos par mūsu sadarbību un katru kopdarbu/dziesmu, kuru kopā esam radījuši. Albuma dziesmas ir par un ap attiecībām, kurās ir iesaistītas romantiskas jūtas – kāda dziesma ir par pašu attiecību sākumu, kāda par šķiršanos, bet vēl kāda cita par mūžīgu mīlestību,” stāsta Katrīna.

Albumā iekļautas sešas dziesmas – “Greipfrūts”, “Es lidošu”, “Monēta”, “Vīna glāze”, “Delīt” un “Brīvības iela”. Tās visas ir par tiem mirkļiem attiecībās, kas liek aizturēt elpu, tieši tāpēc arī šāds nosaukums dots albumam, jo šie brīži – reizēm sāpīgi, reizēm ļoti laimīgi – ir ļoti svarīgi un nozīmīgi ikviena pāra dzīvē. “Katrā dziesmā ir daļa no manis, kāda situācija no manas dzīves vai vienkārši pārdomas, ko kopā ar Kasparu esmu ielikusi dziesmu vārdos un mūzikā. No sešām albumā iekļautajām dziesmām līdz šim pie klausītājiem nonākusi tikai dziesma “Delīt”, kura tika publicēta šī gada aprīlī kopā ar krāšņu videoklipu. Tagad videoklips tapis arī dziesmai “Brīvības iela”. Šī dziesma ir par tām sajūtām, kad gaidi kādu, kurš tā arī neatnāk,” atklāj Katrīna. Singla videoklipu veidojis Elvis Lācis, stiliste – Anna Elizabete Kasparsone, bet grimu veidoja Agate Anna Auziņa. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko