Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops 28. oktobrim - 3. novembrim

Nedēļas horoskopu 28. oktobrim - 3. novembrim piedāvā izdevums SestDiena

AUNS. Ja neļausities pesimismam, pieaugs dzīves spars. Kaitinās nenoteiktība darbavietā, lemsit steidzami kaut ko mainīt un savas idejas paudīsit ļoti enerģiski. Taču nespēlējiet paslēpes, atklājiet darbabiedriem visu jums pieejamo informāciju par turpmāko! Neieviesiet krasas pārmaiņas personiskajā dzīvē. Nokārtojiet visus dokumentus, kas saistīti ar jūsu nekustamo īpašumu. Nelielās nesaskaņas ģimenē skaidrojamas ar saspringto stāvokli sabiedrībā un neziņu par nākotni. Atcerieties, ka mājas ir jūsu stiprā pils – gādājiet, lai tajās valda miers un saticība. Parūpējieties par savu atvašu drošību.

VĒRSIS. Krāsains un piesātināts periods. Cilvēkus var kaitināt jūsu pārliekā aktivitāte, tāpēc izmantojiet rosību pozitīviem mērķiem. Centieties saprast jaunos kolēģus, protiet piekāpties un iet soli pretī. Vienpersoniski pieņemti lēmumi var izsaukt asu pretestību. Māks neliels, rudenīgs nogurums – pilnvērtīgs miegs būs jūsu pirmā palīdzība. Ģimenē nav vēlamas greizsirdības izpausmes, dzīvesbiedra gaitu kontrole. Labāk pavērojiet sevi no malas, mainiet gaisotni mājās. Vismaz daļēji noņemiet skolā uzdoto mājas darbu slogu no atvašu pleciem. Atklāsiet sev nodarbības, kas aizpildīs brīvo laiku.

DVĪŅI. Veiksies, ja spēsit pielāgoties straujai situācijas maiņai gan sabiedrībā, gan ģimenē. Neaizmirstiet par ikdienas pienākumiem. Garastāvokli noteiks aktīva rosība, tāpēc nezvilniet uz dīvāna, gaidot labākus laikus. Apvaldiet negatīvās emocijas, atturieties no protestiem, nepārsteidzieties. Nepiešķiriet pārāk lielu nozīmi ceļā nejauši sastaptu cilvēku vispārīgām domām un vērtējumiem. Svarīgi ievērot higiēnas prasības un likt virmot gara rosībai. Dariet to, kam agrāk nebija ne laika, ne vēlēšanās. Piemēram, izrevidējiet rakstāmgalda atvilktnes, kopā ar atvasēm izpētiet albumos senču fotogrāfijas.

VĒZIS. Cīnieties ar apātiju, enerģijas mazināšanos. Apsveriet iespējamo rīcības modeli laikam, kad dzīve atkal ieies vecajās sliedēs. Priecājieties par tuvo cilvēku atbalstu un sirsnību. Liela pašpārliecinātība un iedomība var radīt plaisas attiecībās. Saprašanās ir garants labai pašsajūtai. Centieties uzturēt mieru savā apkārtnē. Negaidiet brīnumus, problēmas risiniet saviem spēkiem. Neveiciniet neiecietības izpausmes. Esiet piesardzīgs naudas lietās – pat ja pagaidām materiālā situācija ir samērā laba, sāciet taupīt. Būs grūti uzreiz saprast jaunas vēsmas mākslā, tāpēc nenopeliet nezinot.

LAUVA. Dažkārt jutīsities vientuļš. Jūs nodarbinās problēmas, kuras neapspriedīsit ne ar vienu cilvēku. Taču nepieļaujiet gremdēšanos depresijā, centieties paplašināt garīgo apvārsni. Izmantojiet iespējas baudīt dzīvi virtuāli, lasiet, muzicējiet vai klausieties mūziku. Apzinieties šodien doto un rīkojieties! Var izpausties nevērības sekas pret savu veselību. Neatstājiet to novārtā! Ģimenē atbalstiet cits citu. Pacentieties saprast un nerāt bērnus par niekiem. Skaidrojiet atvasēm notiekošo, ievērojiet viņu intereses dažādās jomās. Meklējiet iespējas padziļināt bērnu zināšanas viņus saistošajā lauciņā.

JAUNAVA. Var nākties samierināties ar darbu apsīkšanu. Lietderīgi izmantojiet savas radošās spējas. Rūpīgi un centīgi darbojieties individuāli. Uzmanīgi rīkojieties ar savu un ģimenes naudu, atlieciet izdevumus, kuri var pagaidīt. Paredzētais tūrisma ceļojums var prasīt papildu līdzekļus. Neraizējieties par tuviniekiem un draugiem, kuri tālumā, – viņi spēs paši par sevi gādāt. Satraukto prātu nomierinās garākas pastaigas, praktiski mājas darbi. Radiet savā vidē omulību: sveču gaismiņas, krāsaini pledi, iemīļota mūzika, karsta ziedu tēja – ir daudz iespēju mīļo cilvēku kopā būšanu padarīt siltāku!

SVARI. Šis laiks nav piemērots vērienīgu lietu sākšanai. Bremzēsies plānveida darbs, dzīve šķitīs iestrēgusi uz vietas. Sabiedrībā ritošie procesi var likt pārvērtēt līdz šim paveikto. Dzims jauni plāni, veltīsit laiku personīgās neatkarības atgūšanai. Satrauks nepieciešamība stingrāk plānot savas finanses, taču, paveroties apkārt, sapratīsit, ka viss vajadzīgais jums jau ir – vajag tikai labi pārzināt savu saimniecību. Perioda nogalē garastāvoklis jūtami uzlabosies. Jutīsities lolots gan mājinieku lokā, gan draugu pulkā. Tuvajos rados pasaulē var nākt mīļš dzimtas papildinājums.

SKORPIONS. Jebkuram darbam par labu nāks pamatīga sagatavošanās. Noderēs jūsu svešvalodu zināšanas. Var uzņemties nopietnas saistības. Lieciet lietā gūto pieredzi un noteikti noslēdziet darba līgumu ar stingriem noteikumiem. Vēlēsities atmaskot nebūšanas, tomēr pašlaik tam īsti nav jēgas. Laiks pārbaudīs jūsu pieņēmumus un uzticību kopējai lietai. Pilnā mērā izmantojiet iespēju papildināt zināšanas un apgūt jaunas prasmes – tas viss dzīvē lieti noderēs. Ģimenes atpūtas pasākumiem visu saplānojiet iepriekš. Sagatavojiet lauku māju, lai vajadzības gadījumā tur var palikt arī ziemā.

STRĒLNIEKS. Apstākļu ietekmēts, varat zaudēt drošo stabilitātes izjūtu, kas var mainīt jūsu plānus. Izdosies nedaudz uzlabot materiālo stāvokli, bet mieru sirdī tas nenesīs. Atzinība bieži vien būs formāla. Risināsit ar kredītu saistītus jautājumus. Domubiedru starpā var samilzt pretēji viedokļi, taču neļaujiet strīdiem saraut attiecības. Mierīgi iejūtieties ģimenes noskaņojumā, iespēju robežās samērojiet atvašu un dzīvesbiedra vēlmes. Vairāk sarunājieties, turiet galvu augšā. Jau laikus sagādājiet mīļajiem skaistu pārsteigumu gada beigās, piemēram, izbraucienu slēpot.

MEŽĀZIS. Tiks cienīts jūsu miers un savaldība kritiskās situācijās. Bieži izpaudīsies vēlme vadīt cilvēkus, taču nedomājiet, ka visur nepieciešama jūsu klātbūtne – tā varat ātri izdegt, bet mēģinājums uztiept vairākumam savu viedokli var beigties ar iecerētā plāna izjukšanu. Nav labi mīt uz papēžiem, censties noniecināt vai aprunāt kādu. Uzurpatoriski rīkojoties, varat sagādāt sev būtiskas nepatikšanas. Kāda cilvēka pārmetumi pamudinās pārvērtēt savas rakstura īpašības. Nebēdājiet, ja tuvinieks izsakās skarbāk, esiet iecietīgs. Nomāktās situācijās glābs jūsu savdabīgā humora izjūta.

ŪDENSVĪRS. Pēc nelielas kaites ātri atgūsiet enerģiju. Nesteidzoties varat padomāt par savām spējām piemērotāku nodarbošanos. Mainiet draugu skatījumu uz pozitīvu attieksmi pret notikumiem. Uzmundrinot izdosies apkārtējos pārliecināt nezaudēt cerības. Radošā darbā būs gan garastāvokļa kritumi, gan kāpumi. Mēģiniet atrast laiku, lai vairāk darbotos pats savā labā. Pašlaik pilnīgi noteikti nevajag citus kritizēt. Iesaistieties labdarībā – atcerieties, ka palīdzība nepieciešama gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem.

ZIVIS. Iespējams, tieši tagad pats varat lemt par savu dienas kārtību. Novērtējiet fizisko varēšanu. Nebūvējiet sapņu pilis, darbojieties ar apdomu un bez steigas. Ar neatlaidību panāksiet iecerēto. Uzmanīgi apsveriet piedāvātos darba variantus, pēc iespējas vairāk uzziniet par jaunajiem darba devējiem, lai vēlāk nejustos kā circenis uz karstas pannas. Iespējamas interesantas atklāsmes. Var nākties izvēlēties starp vajadzīgo, kur lielāka alga, un patīkamo. Noteikti ieplānojiet atpūtas brīžus kopā ar ģimeni vai draugiem. Ejiet talkā tiem, kuri vieni, kuriem nav uz ko paļauties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko