Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

1. jūnijā pirmizrādi piedzīvos latviešu komēdija Blēži

Piektdien, 1. jūnijā, pirmizrādi piedzīvos latviešu komēdija Blēži ar Intaru Rešetinu, Rēziju Kalniņu, Ralfu Eilandu, Ievu Florenci un suni vārdā Cepumiņš galvenajās lomās.

Dedzīgākajiem kino faniem jau ir iespēja iegādāties biļetes uz ekskluzīvajiem filmas seansiem 30. un 31. maijā Rīgā, kinoteātrī Kino Citadele. Biļetes ierobežotā skaitā ir pieejamas Kino Citadele mājas lapā.

Jaunā Andreja Ēķa filma Blēži ir stāsts par negodīga ierēdņa, ārštata aktrises, dedzīga alūksnieša un ietekmīgas biznesa sievietes mīlas četrstūri, kurā diagonāles velk greizsirdīga bijusī sieva, pārcentīgs miesassargs, izveicīgs advokāts un perspektīvs apsargs. Inscenēta spriedze, viltota mīlestība, reāla māksla, neslēpts kailums un nevaldāms stress – tas varētu būt nopietni, ja vien nebūtu tik smieklīgi.

Galveno blēžu lomās redzēsim Intaru Rešetinu, Rēziju Kalniņu, Ievu Florenci, kino debitantu Ralfu Eilandu, Leonardu Ķesteri, Ivo Martinsonu, Sandi Pēci, Jurģi Spulenieku, Cepumiņu un citus. Filmas radošā komanda ir režisors Andrejs Ēķis, scenārija autori Rasa Bugavičute-Pēce un Andrejs Ēķis, operators Imants Zaķītis un māksliniece Maija Jansone. Filmas varoņu tērpu autors ir modes mākslinieks Dāvids, komponists – Aigars Grāvers, filmu producē Kristians Alhimionoks.

Filmu Blēži uzņem Platforma Filma un Cinevilla Studio sadarbībā ar Forum Cinemas, filmu atbalsta Nacionālais Kino centrs, to izplata UzKino. Filma būs skatāma kinoteātros visā Latvijā no 1. jūnija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko