Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Carnival Youth izdod jaunu singlu Love Is The Answer un dodas Eiropas tūrē

Latviešu indīmūzikas grupa Carnival Youth 16. martā laidusi klajā jaunu singlu Love Is The Answer, kam sekos teju divus mēnešus ilga koncertu turneja Eiropā.

Singls ierakstīts Tur Music Studio Rīgā, tā producents ir Gatis Zaķis. "Frāze Love Is The Answer radās neapzināti, domājot dziesmas melodiju un "bubinot" nekonkrētas frāzes pie sevis. Sākumā šķita nedaudz neērti būt tik tiešiem, bet pēc laika saskatījām izaicinājumu šos vārdus attaisnot, jo, galu galā, mums šķiet, ka tā ir taisnība. Un ar pārējiem vārdiem šī dziesma ieguva personisku nozīmi. Dziesmai topot, uzticējāmies procesam un eksperimentējām, ļaujot dziesmai pašai atrast savu ceļu," stāsta Carnival Youth dalībnieks Emīls Kaupers.

Jaunais singls savu pirmatskaņojumu piedzīvoja dienu iepriekš angļu online kultūras žurnālā Noctis Magazine.

Šī dziesma iezīmē pārejas posmu starp iepriekšējo, latviešu valodā rakstīto albumu Vienā vilcienā un topošo grupas materiālu, kuru veidojot grupas dalībnieki atgriezušies pie dziesmu tekstiem angļu valodā.

Singls Love Is The Answer pieejams mūzikas straumēšanas vietnēs - Spotify, iTunes, Deezer - http://radi.al/LoveIsTheAnswer.

Drīzumā tiks prezentēts arī dziesmas videoklips, kas tapis sadarbībā ar Liepājas pilsētu.  Tā režisors ir Māris Lagzdiņš, kas ar grupu strādājis jau iepriekš, veidojot dziesmas Stūre video. Tikmēr pieejams video ar dziesmas vārdiem.

Carnival Youth savu pavasara tūri uzsāks 22. martā ar koncertiem Igaunijā, bet pēcāk uzstāsies Lietuvā, Polijā, Ungārijā, Rumānijā, Čehijā, Slovākijā, Slovēnijā, Vācijā, Šveicē, Anglijā un Francijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko