Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aicina laicīgi plānot nokļūšanu uz Positivus

Jau šo ceturtdien, 19. jūlijā, plkst.17 Salacgrīvā tiks sagaidīti pirmie festivāla Positivus apmeklētāji, kuri varēs apmesties telšu pilsētiņā. Tiem, kuri uz festivālu dosies ar savu automašīnu būs gaidāmas nelielas izmaiņas ceļā uz festivāla autostāvvietu, kā arī ceļa posmā uz Salacgrīvu gaidāmi nelieli satiksmes ierobežojumi.

Šogad iebraukšana autostāvvietā būs jaunā vietā. Ierodoties Salacgrīvā, būs nepieciešams rūpīgi sekot līdzi ceļa malā izvietotajām norādēm. Iebraukšana festivāla oficiālajā autostāvvietā būs no citas puses. Uzreiz aiz degvielas uzpildes stacijas Circle K būs nepieciešams nogriezies uz Zaļo ielu, tālāk sekojot līdzi norādēm vai ievadot navigācijas sistēmā "Zaļā iela 19" apmeklētāji varēs sasniegt galamērķi.

Maksa par iebraukšanu Positivus oficiālajā autostāvvietā ir 8 EUR un tā tiek noteikta par katru iebraukšanas reizi neatkarīgi no stāvvietā pavadīto stundu skaita. Ja festivāla laikā paredzēts vairākkārt iebraukt un izbraukt no autostāvvietas, iesākām iegādāties abonementu, kura cena ir 20 EUR.

Savukārt ceļu remontdarbu dēļ gaidāmi arī pavisam nelieli satiksmes ierobežojumi ceļā uz Salacgrīvu, tāpēc festivāla organizatori iesaka plānot laicīgi savu izbraukšanu uz festivālu. Posmā no Duntes līdz un Svētciemam tiek veikti remontdarbi, līdz ar to šajā objektā būs ātruma ierobežojums 70 km/h.

Citām festivāla aktualitātēm seko līdzi Positivus mājaslapā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko