Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Jau nākamnedēļ Rīgā uzstāsies Rag'n'Bone Man

Jau nākamnedēļ, 27. aprīlī koncertzālē Palladium pasaules turnejas Grande Reserve Tour ietvaros uzstāsies BRIT Award 2017, BBC Music Award 2018 un Echo Award 2017 balvu ieguvējs Rag’n’Bone Man .

Rīgā Rag'n'Bone Man spēlēs dziesmas no sava platīna ieguvušā, pasaules mūzikas topu virsotņu iekarojušā debijas albumu Human. Koncertu Rīgā iesildīs multinacionālā mūziķu apvienība Alberta Cross ar uzlādējošām un vienlaikus relaksējošām melodijām. Pēdējās 100 biļetes uz koncertu Rīgā vēl ir nopērkamas Biļešu Serviss tīklā. 

Nenoliedzmi 2017. gads bija Rag'n'Bone Man gads. Pirmais singls Human pārliecinoši turējās Eiropas topu virsotnēs kopš tā iznākšanas, uzreiz kļūstot par pasaules hitu, strauji sasniedzot iTunes topu pirmās vietas vairāk kā 40 valstīs. Pirmajā pārdošanās nedēļā tika pārdots vairāk kā 11 700 kopiju, debijas albumu Human ierindoja Rag'n'Bone Man visātrāk pārdoto vīriešu solo albumu topa pirmajā vietā, apsteidzot Ed Sheeran un Sam Smith debijas albumu pārdošanas rekordus. Mūzikas kritiķi šos panākumus dēvē par īstu triumfu, prognozējot Rag'n'Bone Man pasaules mēroga zvaigznes karjeru.

 "Moderns un vienlaikus klasisks albums, kas sajauc blūzu, hiphopu un vintage skanējumu ar popmūzikas attieksmi," tā par Human kvalitātēm sajūsminājies izdevums NME. Tāpat izdevums Rag'n'Bone Man pielīdzinājis plaši zināmiem mūziķiem kā Sam Smith, James Bay un Jack Garratt.

"Raupjas, ar blūzu inficētas popmūzikas triumfs" – tā savukārt par Rag'n'Bone Man mūziku rakstījis britu laikraksts The Guardian. "Gan viņš, gan dziedātāja Adele ir saņēmuši prestižo Brits Critics' Choice Award, taču abi izvairās no šabloniskām veidnēm, kurās vajadzētu ietilpt globālām superzvaigznēm, tā vietā viņi uzmirdz ar ierakstiem un atkausē sirdis ar lielām balsīm un vēl lielākām personībām," ar britu popmūzikas nekronēto karalieni Rag'n'Bone Man salīdzinājis laikraksts The Telegraph.

Biļetes uz Rag'n'Bone Man koncertu vēl ir pieejamas Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko