Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nākamajā vasarā Latvijā atgriezīsies grupa Muse

Nākamā gada 12. jūnijā savas jaunākās pasaules tūres ietvaros ar koncertu Latvijā atgriezīsies divu Grammy balvu ieguvēji, viena no mūsdienās populārākajām un atzītākajām britu rokgrupām pasaulē - Muse. Koncerts norisināsies Arēnā Rīga, savukārt biļetes varēs iegādāties jau sākot no šā gada 16. novembra.

Muse Latvijā atgriezīsies gaidāmā jaunākā albuma Simulation Theory pasaules tūres ietvaros, kas pie klausītājiem nonāks 9. novembrī. Sekojot trim konceptalbumiem pēc kārtas, grupa ar astoto studijas ierakstu vēlējās mainīt savu skanējumu, šoreiz iedvesmojoties no astoņdesmito gadu sintroka skanējuma un vizuālās estētikas. Plānots, ka tieši atsauces uz šo desmitgade būs arī jauno koncertu pamatā, kas, kā apgalvo pati grupa, būšot vērienīgākā tās vēsturē.

"Mēs vienmēr esam centušies cilvēkiem sniegt visiespaidīgāko šovu pasaulē, ko tādu, ko viņi vēl nekad nav redzējuši. Pēc arēnām, ko piepildījām ar droniem, esam gatavi doties vēl tālāk un man ir sajūta, ka to esam sasnieguši. Ideju ir ļoti daudz, piemēram, izmantot magnētus, lai levitētu gaisā, bet tā ir tikai aisberga pati augšdaļa. Esmu drošs, ka nekad iepriekš nevienā koncertā nekas tāds nebūs redzēts," gaidāmo tūri komentē grupas solists Metjū Belamijs.

Jāatzīmē, ka Muse koncerti jau izsenis tiek atzīmēti starp labākajiem un iespaidīgākajiem pasaulē, grupai saņemot labākās koncertgrupas balvas vairāk nekā desmit dažādu žūriju, tostarp BRIT Awards, NME, Q, Kerrang! un MTV vērtējumos. Tāpat savas karjeras laikā mūziķi var lepoties ar divām saņemtām Grammy balvām un vairāk nekā 20 miljoniem pārdotu albumu kopiju.

Biļetes uz Muse koncertu Arēnā Rīga 2019. gada 12. jūnijā publiskajā pārdošanā nonāks 16. novembrī un tās varēs iegādāties Biļešu Serviss kasēs un internetā. Tikai FBI un Positivus koncerta klubu biedriem kā pirmajiem būs iespēja piedalīties ekskluzīvā biļešu iepriekšpārdošanā, kura sāksies jau 15. novembrī plkst.9.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko