Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sasniegts jauns Sieviešu dienas rallija dalībnieku skaita rekords

Par godu Starptautiskajai sieviešu dienai sestdien, 10. martā, Latvijā tika aizvadīts jau desmitais Sieviešu dienas rallijs. Tajā šogad oficiāli savu dalību reģistrēja un startā pulcējās 800 ekipāžas, jeb 1600 oficiāli reģistrētās dalībnieces – stūrmane un pilote, kas ir jauns dalībnieku skaita rekords.

Jāņem vērā tas, ka katrā ekipāžā atradās vidēji divas līdzbraucējas līdz ar to Sieviešu dienas rallijā pavisam kopā piedalījās 3200 dāmu. Tas ir pietiekams skaits, lai Sieviešu dienas rallija 2018 vārds tiktu ierakstīts Pasaules rekordu grāmatā, tomēr, lai tas tiktu oficiāli apstiprināts, jāiesniedz pieradījumi par sasniegto rekordu. Dokumentu izskatīšana var aizņemt vairākas nedēļas.

Uzvaras laurus desmitajā Sieviešu dienas rallijā plūca meiteņu komanda ar nosaukumu Klačas, otrajā vietā Daugavas kļuškas, savukārt labāko trijnieku noslēdza Sarkanās rozes.

Sieviešu dienas rallija 2018 uzvarētājas – Klačas dāmu ekipāžas dalībnieces – balvā saņēma divas LG zīmola veļas mašīnas ar žāvētāju un tvaika funkciju, dāvanu kartes atpūtai Taka Spa un saldu pārsteigumu no Pūre Chocolate. Otrās vietas ieguvējas – Daugasvas kļuškas komandas pārstāves – balvā saņēma divas dāvanu kartes no Nokian Tyres divu riepu komplektu iegādei un lakatus no Grenardi, savukārt 3.vietas ieguvējas – komandas Sarkanās rozes dalībnieces – saņēma dāvanu kartes pusgada sporta zāles apmeklējumam no My fitness, kā arī lakatus no Grenardi.

Sestdien, 10. martā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē tika dots starts desmitajam Sieviešu dienas rallijam, kurā komandām, izmantojot transporta līdzekli, jānokļūst kontrolpunktos, lai konkrētā laikā veiksmīgi izpildītu dažādus uzdevumus. Pēc visu uzdevumu veiksmīgas izpildes dāmas finišēja Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, savukārt pēcāk devās uz pasākuma noslēguma vietu kultūras pilī Ziemeļblāzma, kur tika apbalvots labāko ekipāžu trijnieks, kā arī pasniegtas veicināšanas balvas kopumā septiņpadsmit nominācijās.

Vairāk par notikumu - Sieviešu dienas rallija mājaslapā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko