Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

VIDEO: Dziedātāja DIONA jaunajā dziesmā publiski atzīstas mīlestībā

Ceturtdien, 4. aprīlī, ar jaunu dziesmu Love You More un atzīšanos mīlestībā klajā nākusi dziedātāja DIONA, atklājot savu zemapziņas būtību un enerģijas amplitūdu. Singlam tapis arī stāstu paspilgtinošs videoklips.

Teju ikviens no mums kādreiz ir bijis attiecībās, kurās šķiet, ka ieguldies vairāk nekā otrs, bet patiesībā itin nemaz nav nozīmes tam, cik kurš mīl, jo svarīgi ir sarunāties vienam ar otru. “Mēs katrs spējam dot attiecīgi savai enerģijai un raksturam tāpēc it visiem nav iespējams mīlestību mērīt pēc vienas mērauklas, taču, lai viens otru saprastu un izprastu, ir jāsarunājas. Brīdī, kad sākam domāt par to, cik ieguldām attiecībās, ka gribētos varbūt arī no otra saņemt atpakaļ vairāk vai tieši otrādi – rodas sajūta, ka pietiekami nespējam sniegt, ir pašam sevi jāpiebremzē, lai domas nelido ārpus rāmjiem, tā vietā – jāaprunājas ar mīļoto cilvēku, ir jābūt atklātiem, jāspēj uzticēties un runāt par jūtām,” skaidro DIONA.

“Man dzīvē ir palaimējies un Dieviņš ir iedevis enerģiju, kas reizēm apkārtējiem šķiet pavisam nereāla, jo šķietami, kamēr citos ir viena, manī ir četras enerģijas baterijas. Līdzīgi arī attiecībās – es varu dot daudz, bet tajā pašā laikā daudz arī gribu atpakaļ, tāpēc es spēju ne vien pateikt, ka mīlu, mīlu vairāk un vēl vairāk, bet arī šīs emocijas izmantot radoši savās dziesmās, vēl vairāk radot šo emociju virpuli un dāvājot to arī citiem, kuri mani, visticamāk, sapratīs tieši caur dziesmu. Šī dziesma būtībā izskaidro visus manus zemapziņas procesus, kā es funkcionēju kā cilvēks un attiecībās. Un es ticu, ka tieši tāpat kā manās, arī ikvienās citās attiecībās ir mirkļi, kad abi var teikt: “Love you more”,” atklāj DIONA.

“Love You More” videoklipu veidoja producentu kompānija “371 Production” un par tā dziesmas attēlojošo stāstu lakonisks ir producents Bruno Rejs Corns: “Videoklips ir veidots ar mērķi atspoguļot attiecības, kurās partneri nerunā viens ar otru. Neizrunātas tēmas un noslēpumi rada milzīgu un smagu bagāžu.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko