Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

VIDEO: Edgars Kreilis nāk klajā ar jaunu un skanīgu singlu Starp mums

Šīs nedēļas sākumā jaunu dziesmu Starp mums klausītājiem nodevis pašmāju mūziķis Edgars Kreilis, kurš nesen pārsteidza ar savu pārliecinošo dalību Lietuvas The Voice, iekļūstot finālistu vidū. Turpmākai darbībai viņš sevi piesaka ar skatuves vārdu Kreilis, vēsta mūziķa pārstāvji.

“Šī dziesma ir par sajūtām, emocijām un piedzīvoto. Jo īpaši šajā tehnoloģiju un sociālo platformu laikmetā ikvienam no mums ir nepieciešams kas tāds, kas paliks “starp mums”. Mums katram sava dzīve ir tikai viena, tāpēc tā ir jāizbauda šeit un tagad, jāpiedzīvo mirkļi, jākļūst laimīgiem šobrīd!” uzsver dziedātājs. Kompozīcijai manāms vintāžas raksturs un tajā saklausāmas arī pūtēju un stīgu instrumentu partijas.

Arī Starp mums videoklips veidots, pielīdzinot to dziesmas vārdiem, un tas ir kā atskats uz mirkli, uz kopīgo piedzīvojumu, kurā jādalās vienam ar otru, nevis ar visu pasauli.

 

“Šī dziesma ir paspējusi izdzīvot ļoti garu tapšanas procesu. Tai tika radītas vairākas versijas, tā vairākkārt tika nolikta malā domājot, ka vēl nav atrasts īstais variants, nav salikti visi uzsvari, līdz kļuva skaidrs – šis ir mirklis, kad dziesma jānodod klausītājiem. Viss vecais atgriežas modē, tāpēc esam piešķīruši vecajam modernāku skanējumu, un šis ir rezultāts, ko piedāvājam klausītājiem. Domāju, ka šī mana dziesma spēs ienest pozitīvu atmosfēru pat visdrūmākajā nostūrī,” atklāj Kreilis, noslēpumaini piebilstot: “Kas notiek starp mums, lai tas paliek starp mums!”

Starp mums mūzikas, vārdu un teksta video autors ir pats Kreilis. Dziesmu producējis Arnis Račinskis, bet apstrādājis Jānis Šmēdiņš. Basģitāras partijas iespēlējis Kristaps Ērglis, kurš palīdzējis radīt dziesmai vēl dzīvāku skanējumu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko