Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

VIDEO: Mažors, ironija un buramvārdi! Crazy Dolls par sevi atgādina jaunā singlā

Trešdien, 13. septembrī, ar jaunu singlu Ej (Tirlī Bā) klajā nākusi pašmāju grupa Crazy Dolls. Dziesmai tapis arī teksta video, ko grupa aicina aplūkot un, protams, dziedāt līdzi, nekautrējoties izmantot buramvārdus "Tirlī Bū, Tirlī Bā".

“Dziesmā stāstīts par kādu varoni, kuram ir ļoti svarīgi kļūt populāram. Apgūstot ātrās popularitātes pamatus, viņš tos pielieto, un rezultāts ir tāds kāds ir… “Tirlī Bū, Tirlī Bā” ir kā ātrās popularitātes buramvārdi, kas kādam arī palīdz,” stāsta grupas dalībnieki. Dziesma neapšaubāmi veidota pēc labākajām “Crazy Dolls” tradīcijām, kas balstītas uz mažoru un vieglu ironiju.

“Ej (Tirlī Bā)” video versiju veidojis grupas “Crazy Dolls” ģitārists Jānis Misevičs. “Ja dziesma ir par iedomām un fantāzijām, tad arī video versijā grupas dalībnieki, izmantojot mūsdienu tehnoloģijas, nonākuši dažādās izdomātās pasaulēs,” atklāj Jānis.

“Crazy Dolls” atgādina: “Mažorā būvēta mūzika vairo pozitīvismu, vēlmi smaidīt un priecāties, kā arī uzlabo dzīves kvalitāti kopumā, ļaujot ikdienu saredzēt daudz košākās krāsas.”

Grupa “Crazy Dolls” izveidota deviņdesmito gadu vidū, un par tās repertuāru atbild Midis un Mārtiņš Poļakovskis. Albums “No visa galva griežas” novērtēts ar Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons 2019”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko