Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Fotoreportāža no izstādes Auto 2012 Ķīpsalā

No 27. līdz 29.aprīlim starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā norisinās starptautiskā auto nozares izstāde Auto 2012, ko rīko sabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Pilnvaroto autotirgotāju asociāciju (LPAA) un Latvijas starptautisko autopārvadātāju asociāciju Latvijas Auto.

Kā informēja pasākuma rīkotāji, pasākums apvieno četras izstādes - jaunu auto izstādi-gadatirgu Auto 2012, transporta un industriālās tehnikas izstādi Transporta tehnika 2012, specializēto autoservisu aprīkojuma, automobiļu remonta instrumentu un aksesuāru izstādi Automehānika 2012 un autotūninga šovu Auto Exotica 2012.

Jaunu vieglo automobiļu tirdzniecībā 2011.gadā bija vērojams būtisks pieaugums. Pēc LPAA prognozēm, jaunu auto pārdošanas apjomi turpinās pieaugt arī 2012.gadā. Lai arī tirdzniecības apjomi nav salīdzināmi ar pirmskrīzes rādītājiem, tomēr autoparka novecošanās un ar to saistītās apkopes un remonta izmaksas liek daudziem automobiļu lietotājiem atgriezties pie domas par vecā auto nomaiņu pret jaunāku.

Šīs tirgus tendences tieši atspoguļosies arī izstādes gadatirgus Auto piedāvājumā, kur vienkopus varēs apskatīt un izvērtēt populārāko automarku aktuālo modeļu piedāvājumus, salīdzināt to priekšrocības un trūkumus, kā arī izvēlēties sev piemērotāko automobili gan darba, gan privātajām vajadzībām. Līdz februāra sākumam dalībai izstādē autotirgotāji jau pieteikuši 13 vieglo automobiļu markas - Citroen, Ford, Hyundai, KIA, Nissan, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Subaru un Suzuki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko