Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Kino festivāla Baltijas pērle programmu atklās provokatīvā kino nakts

Kinofestivāls Baltijas pērle 2012, kas šogad svin savu 20 gadu jubileju, 14. septembrī tiks atklāts ar kino mūzikas Galā koncertu un tradicionālo provokatīvā kino nakti, informēja festivāla rīkotāji.14. septembrī plkst. 19.30 Latvijas Nacionālajā operā notiks grandiozs Galā koncerts, kurā uzstāsies pasaulslavenais itāļu kvartets Le Divas un Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris diriģenta Marčello Rotas vadībā.

Savukārt Rīgas Kongresu namā 14. septembrī no pusnakts līdz rīta gaismai par godu kino svētku atklāšanai notiks tradicionālā provokatīvā kino nakts, kurā būs iespēja noskatīties trīs filmas.

Kino nakts sāksies ar provokatīvo Stīva Makvīna erotisko spriedzes filmu Kauns, kas starptautiskajā kino arēnā kopumā ieguvusi 22 balvas un izvirzīta 42 nominācijās. Filma ir aizraujošs pētījums par vīriešu atkarību no seksa, kas izvēršas klīniskā apsēstībā.

Kino nakti turpinās filma Viņas, kas stāsta par glamūra pasaulei piederošu žurnālisti, kas gatavo atmaskojošu publikāciju par Francijas studenšu pievēršanos pasaulē senākajai profesijai. Pētījuma gaitā atklājas negaidītais.

Nakts seansu noslēgs franču erotiskais kino almanahs Seksoholiķi. Deviņas noveles par krāpšanas tēmu izkārtojas grotesku un satīrisku miniatūru labirintā un aplūko nodevību no visdažādākajiem rakursiem, visās tās izmisīgi absurdajās, neprātīgi smieklīgajās izpausmēs.

Biļetes nopērkamas visās Biļešu servisa kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devies mākslinieks Raimonds Gabaliņš

Mūžībā aizgājis tēlnieks, gleznotājs, pedagogs Raimonds Gabaliņš (07.05.1949.- 02.05.2024.). Atvadīšanās no mākslinieka notiks 2024. gada 11. maijā plkst. 13.00, Limbiķu kapos, Grobiņas pagast...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja