Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Acīgs tramvaja pasažieris Rīgā palīdz aizturēt laupītāju

Valsts policijas Kurzemes iecirkņa darbinieki trešdien Aleksandra Grīna bulvāra apkārtnē aizturēja 1984. gadā dzimušu vīrieti, kurš pēcpusdienā aplaupīja 75 gadus vecu sievieti. Vīrietis sievietei nolaupīja somiņu, kurā atradās personu apliecinoši dokumenti, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā.

Vīrietis no notikuma vietas devās projām, braucot ar tramvaju. Melnā apģērbā tērptais vīrietis kādam tramvaja pasažierim šķitis aizdomīgs, tādēļ pasažieris pievērsis uzmanību vīrieša darbībām. Ieraugot, ka aizdomīgais vīrietis pēta kādas sievietes somiņu un viņas personu apliecinošos dokumentus, aculiecinieks nekavējoties zvanīja policijai. Acīgais tramvaja pasažieris, ļaundarim nemanot, pieskatīja laupītāju līdz mirklim, kad notikuma vietā ieradās policijas darbinieki un aizturēja aizdomās turēto.

Policija informē, ka vīrietis jau iepriekš ir sodīts par līdzīgiem gadījumiem, kā arī narkotisko vielu realizēšanu. Pēc vīrieša nogādāšanas iecirknī, cietusī atpazina pāridarītāju. Aizturētais savu vainu atzīst daļēji.

Likumsargi uzsākuši kriminālprocesu par laupīšanu. 

Policijai ir pamatotas aizdomas, ka šis vīrietis varētu būt veicis vēl citus noziegumus. Ikvienu, kurš ir cietis no šī vīrieša, likumsargi aicina atsaukties un zvanīt uz Rīgas Kurzemes iecirkni: 67070800 vai 110. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas