Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Aglonā agrāk tiesāts vīrietis apzadzis piecas svētceļnieku teltis

Aglonā aizturēts agrāk tiesāts vīrietis, kurš apzadzis piecas svētceļnieku teltis, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

15. augusta naktī un no rīta policijā tika saņemta informācija no vairākiem svētceļniekiem, kuri ziņoja, ka ir pārgrieztas un apzagtas viņu teltis. Apzinot esošu situāciju, tika noskaidrots, ka no piecām teltīm ir nozagtas dažādas personīgas mantas - visos gadījumos zaglis bija paņēmis līdzi arī pārtikas produktus.

Policija nekavējoties sāka ļaundara meklēšanu, kā arī veica citus operatīvus pasākumus. Neskatoties uz lielo cilvēku skaitu apkārt Aglonas bazilikai, no rīta policistiem izdevās aizturēt iespējamo zagli - Jēkabpils iedzīvotāju.

Aizturētais bija kāds 1992.gadā dzimis, vairakkārt tiesāts jauns vīrietis. Turpinot izmeklēšanu par zādzībām uzsāktajos kriminālprocesos, izdevās noskaidrot un atrast arī slēpni, kurā bija glabātas zagtas mantas. Gandrīz visas mantas bija atgūtas un atgrieztas īpašniekiem.

Uzsāktajos kriminālprocesos turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Kā ziņots, aptuvenais pasākuma apmeklētāju skaits varētu būt lielāks nekā 100 000 cilvēku.

Policijas darbinieki patrulēja visā Aglonas novadā, un šajā teritorijā kopumā pie administratīvās atbildības tika saukta 41 persona - 15 cilvēki saukti pie atbildības par alkoholisko dzērienu lietošanu sabiedriskā vietā un/vai atrašanās sabiedriskā vietā reibuma stāvoklī, bet 26 administratīvo pārkāpumu protokoli sastādīti par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Tādu autovadītāju, kuri būtu braukuši pie stūres reibumā, konstatēts netika, taču tika apturēti divi velosipēdisti reibuma stāvoklī. Reģistrēto ceļu satiksmes negadījumu Aglonas novadā nebija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas