Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Aizputes novadā sašautie nav Latvijas valstspiederīgie

Svētdienas pēcpusdienā pie veselības uzlabošanas iestādes Aizputes novada Lažas pagastā sašautie cilvēki nav Latvijas valstspiederīgie, pirmdien atklāja Valsts policijas (VP) Kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Grišins.

Kriminālpolicijas priekšnieks gan neatklāja cietušo pilsonības un nekomentēja, vai cietušie varētu būt Krievijas pilsoņi, taču norādīja, ka divi no viņiem bija vīrieši, savukārt viena - sieviete. Grišins norādīja, ka visi cietušie ir pusmūža vecumā.

Grišins arī informēja, ka visi cietušie bijuši klienti viesu namā, kas atrodas netālu no nozieguma izdarīšanas vietas. Tāpat Kriminālpolicijas priekšnieks piebilda, ka cietušie smagā, taču stabilā veselības stāvoklī atrodas slimnīcā.

Viņš sacīja, ka, visticamāk, ka noziegumu paveica vairāki cilvēki.

Jau vēstīts, ka svētdienas pēcpusdienā privātā veselības uzlabošanas iestādē Aizputes novada Lažas pagastā tika sašauti trīs cilvēki.

Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica aģentūrai LETA pastāstīja, ka sašauti trīs cilvēki. Sākotnējā informācija liecināja, ka sašauto cilvēku gūtie ievainojumi nav dzīvībai bīstami.

Latvijas Televīzija, atsaucoties uz Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieku Rimantu Kārkliņu, svētdien vēstīja, ka uzbrukums varētu būt bijis pasūtījuma slepkavības mēģinājums. Noziegums vērsts pret personām, kas atradās automašīnā, un tas ļauj secināt, ka tieši šīs personas bija uzbrukuma mērķis, skaidrojis Kārkliņš.

Viņš norādījis, ka noziegumā saskatāmas pasūtījuma slepkavības pazīmes, un kriminālprocess sākts par slepkavības mēģinājumu.

Policija aicina ikvienu sniegt informāciju, kas varētu palīdzēt nozieguma izmeklēšanā un atklāšanā.

Jurēvica nevarēja oficiāli apstiprināt aģentūras LETA rīcībā esošo informāciju, ka apšaude notikusi svara korekcijas centrā Vitality Academy Aizputes novada Lejastraķos.

Uzņēmuma mājaslapā teikts, ka Aizputes novadā izveidots "svara korekcijas centrs", kur "tievēšanas process notiek pilnīgā izolācijā bez liekiem kārdinājumiem (neveselīga pārtika, saldumi un alkohols)", 180 hektāru plašā teritorijā un speciālistu uzraudzībā.

Pakalpojums tiek piedāvāts pēc principa "viss ietverts" jeb "all inclusive" - ēdināšana piecas reizes dienā, regulāras fiziskās aktivitātes, visu procedūru komplekss atbilstoši izvēlētajam kursam.

Firmas.lv informācija liecina, ka SIA Vitality Academy pieder Francijas pilsonim. Uzņēmums sniedz viesu namu un izmitināšanas pakalpojumus. Pērn uzņēmuma apgrozījums bijis 988 568 eiro, bet zaudējumi sasnieguši 893 209 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas