Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Aizturēts autovadītājs, kurš policistiem uzrādījis drauga vadītāja apliecību

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) policisti, patrulējot Vecmīlgrāvī, aizturējuši kādu BMW markas automašīnas vadītāju, kurš policistiem uzrādījis sava drauga autovadītāja apliecību, aģentūrai LETA pavēstīja RPP pārstāve Lāsma Zemene.

Viņa skaidroja, ka policijas darbinieki, patrulējot Vecmīlgrāvī, pamanīja kādu BMW markas automašīnu, kas nepārliecinoši piedalījās ceļu satiksmē. Apstākļu noskaidrošanai tika nolemts transportlīdzekli apturēt.

Pēc rīkojuma saņemšanas autovadītājs spēkratu apturēja nekavējoties. Autovadītājam tika lūgts uzrādīt vadītāja un automašīnas reģistrācijas apliecību. Pārbaudes laikā policisti pamanīja, ka datu bāzēs esošā fotogrāfija būtiski atšķiras no autovadītāja izskata. Izjautājot autovadītāju par izskata nesakritībām, noskaidrots, ka viņš vadītāja apliecību un automašīnu palūdzis draugam, lai aizbrauktu pakaļ bērniem. Pārkāpējs atzina, ka šādi rīkojies, jo pašam vēl nav iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības.

Turpmāko procesuālo darbību veikšanai uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri izvērtēs gan autovadītāja rīcību uzdodoties par citu personu, gan automašīnas vadīšanu bez tiesībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas