Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Cietušais par bērnu ratiņu zādzību aiztur jaunu narkomāni

Šonedēļ Ulbrokas ielā Rīgā par bērnu ratiņu zādzību tika aizturēta kāda 23 gadus veca sieviete - narkomāne. Sievieti aizturēja pats cietušais, kam ratiņi nozagti, liecina Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Facebook profilā publicētā informācija. Cietušais konstatējis, ka no mājas kāpņutelpas ir pazuduši viņam piederoši bērnu ratiņi.

Vīrietis nekavējoties devies laukā, palūkojies apkārt un netālu pamanījis aizdomīgu sievieti aizstumjam tieši tādus pašus ratiņus. Cietušais nekavējoties pieskrējis pie sievietes un apjautājies, kur viņa dabūjusi šos ratiņus. Sieviete atzinusies, ka paņēmusi ratiņus no kāpņu telpas, jo vēlējusies tos uzdāvināt kādam radiniekam. Cietušais sievieti aizturēja un par zādzību ziņoja policijai. Policisti, ieradušies notikuma vietā, jauno sievieti aizturēja. Aizturēšanas brīdī sieviete, iespējams, atradās narkotisko vielu reibuma stāvoklī.Aizturētā ir 1990.gadā dzimusi sieviete, iepriekš sodīta gan par narkotisko vielu lietošanu, gan par sīkām zādzībām. Par notikušo uzsākts kriminālprocess un noteikta ekspertīze, lai pārbaudītu, vai sieviete aizturēšanas brīdī bija narkotisko vielu reibumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas