Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Daugavpilī vīrietis pakļūst zem tramvaja un zaudē kāju

4.augustā Daugavpilī, 18.novembra ielā, 28 gadus vecs vīrietis pakļuva zem braucoša tramvaja, kā rezultātā guva apakšstilba traumatisko amputāciju, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne. Policija izmeklē notikušā apstākļus.Savukārt pirmdien, 5.

augustā, aizdomās par laupīšanu Daugavpilī aizturēti trīs vīrieši, viens no tiem nesen atbrīvojies no ieslodzījuma, bet otrs - meklēšanā esošs.31.jūlija naktī Daugavpils pilsētas centrā tika aplaupīts 23 gadus vecs vīrietis. Toreiz trīs nenoskaidrotas personas, pielietojot fizisku spēku pret cietušo, nolaupīja viņam piederošo mugursomu, kurā atradās nauda un dokumenti. Saņemot informāciju par grupveida laupīšanu, policijā tika uzsākts kriminālprocess. Izmeklēšanas rezultātā policijas darbinieki aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu aizturēja trīs personas – 1990., 1993. un 1994.gadā dzimušus jauniešus. Jāatzīmē, ka viens no aizturētajiem šī gada aprīlī tika atbrīvots no ieslodzījuma vietas, kur pavadījis sešus gadus par analoģiska rakstura noziegumu un bija atbrīvots pirms termiņa. Savukārt visjaunākais no aizturētajiem pašreiz atradās meklēšanā par citu noziegumu, par ko viņam kriminālprocesa ietvaros bija piemērots apcietinājums, ziņo Valsts policija.Tāpat 27.jūlijā Ludzas policijas iecirknī uzsākts kriminālprocess par automašīnas Audi zādzību no daudzdzīvokļu nama pagalma. Pēc neilga laika, pateicoties vērīgiem garāmbraucējiem, bojāto transportlīdzekli izdevās atrast Ludzas novada Pildas pagastā, kur tas bija pamests ceļa malā. Turpinot izmeklēšanu, policijas darbinieki noskaidroja aizdomās turamo personu – tas ir 1995.gadā dzimis Rēzeknes iedzīvotājs, kurš izdarītajā noziegumā atzinies. Kā tika noskaidrots, minētais jaunietis ar nozagto automašīnu devās izbraucienā, bet Pildas pagastā izraisījis negadījumu, ietriecoties elektrības stabā. Pēc notikušā vadītājs atstāja negadījuma vietu, bet sasisto transportlīdzekli pameta ceļa malā. Pusaudzis jau vairakkārt nonācis Rēzeknes policijas redzeslokā par līdzīgiem noziegumiem. Pirmdien, 5.augustā, Balvu novadā notika ceļu satiksmes negadījums, kurā gāja bojā 14 gadus vecs pusaudzis. Ap plkst.19.30 Briežuciema pagastā 1999.gadā dzimis jaunietis, vadot nereģistrēto mopēdu bez braukšanas tiesībām, uzbrauca uz galvenā ceļa Dubļeva-Cērpene, neievērojot ceļa zīmi, kas lika dot ceļu. Rezultātā notika sadursme ar automašīnu Mercedes, kuru vadīja 1988.gadā dzimis jauns vīrietis. Mopēda vadītājs gāja bojā. Policijā uzsākts kriminālprocess, notiek negadījuma izmeklēšana un visu nelaimes apstākļu noskaidrošana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas