Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Drošsirdīgs vīrietis Purvciemā aiztur zagli un neitralizē divus viņas aizstāvjus

Trešdien, 27.novembrī, drošsirdīgs iedzīvotājs viens pats aizturēja iespējamo veikala zagli un vēlāk neitralizēja divus iespējamās zagles aizstāvjus, kuri viņam mēģināja uzrīdīt suni un uzbruka ar stikla pudeli, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.Pateicoties vīrieša drošsirdīgajai rīcībai, policisti visas trīs personas aizturēja notikuma vietā.

Incidents notika Ūnijas ielā, kad kioska pārdevēja, redzot, ka viena no apmeklētājām paņem vairākus pārdošanā esošos kalendārus un nesamaksājot dodas prom, lūdza garāmgājēja palīdzību sievietes aizturēšanā. Vīrietis nekavējoties metās pakaļ zaglei un pēc brīža atveda viņu atpakaļ uz kiosku ar visām zagtajām mantām. Aizturētā sieviete, kas bija acīmredzamā alkohola reibumā, sāka skaļi saukt pēc palīdzības.Pāris mirkļus vēlāk zaglei palīgā steidzās divi vīrieši, tai skaitā aizturētās dzīvesbiedrs. Vienam no viņiem rokās bija stikla pudele, bet otram līdzi suns. Stikla pudeles īpašnieks, pieprasot aizturētās atbrīvošanu, uzbruka ar pudeli iepriekš minētajam garāmgājējam, taču viņam izdevās pudeli izsist no uzbrucēja rokām.Tad cīņā iesaistījās otrs vīrietis, mēģinot uzrīdīt suni, taču bezbailīgais garāmgājējs paķēra no zemes sasistās pudeles stikla lauskas un ar tām veiksmīgi atgaiņāja nikno suni. Tā kā abi vīrieši saprata, ka aizturēto sievieti atbrīvot neizdosies, viņi devās prom.Pa to laiku notikuma vietā ieradās arī policijas darbinieki, kuri aizturēja aizdomās turēto sievieti. Ceļā uz iecirkni policijas auto apturēja kāds iedzīvotājs, kurš ziņoja, ka Ieriķu ielā vairākām automašīnām sadurtas riepas. Vīrietis esot redzējis arī riepu dūrējus.Policijas iecirknī jau atradās abi zagles paziņas, kuri bija stiprā alkohola reibumā un mēģināja iecirkņa darbiniekiem iestāstīt, ka viņu paziņai kioskā bez jebkāda iemesla uzbrucis kāds garāmgājējs. Turpmāko minūšu laikā policisti noskaidroja visus apstākļus un izrādījās, ka vīrieši vainojami ne tikai uzbrukumā drošsirdīgajam garāmgājējam, bet arī riepu duršanā, jo viņus atpazina pa ceļam uz iecirkni sastaptais aculiecinieks.Aizturētā sieviete ir 27 gadus veca, pret viņu uzsākts kriminālprocess par zādzību, taču pret aizturētajiem 28 un 32 gadus vecajiem vīriešiem uzsākti kriminālprocesi par mantas tīšu bojāšanu un par uzbrukumu personai, kas novērš noziegumu. Policija izteikusi pateicību varonīgajam iedzīvotājam, kurš palīdzēja aizturēt zagli, kā arī vērīgajam aculieciniekam, kurš ziņoja par riepu duršanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas