Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Garnadzis nozog iepakojumu ar alu, pretojas apsardzes darbiniekam

Naktī no 4. uz 5. decembri pulksten 3.15 Valsts policija (VP) saņēma informāciju par kāda jaunieša tikko veiktu zādzību degvielas uzpildes stacijā, portālam Diena.lv paziņoja VP pārstāvji.

Kā vēsta policija, tonakt kāds jaunietis iegājis degvielas uzpildes stacijā un ilgi apskatījis tajā esošās preces un pārtikas produktus. DUS darbiniecei tas šķitis aizdomīgi, tāpēc viņa cītīgi vērojusi jaunieti. Noskatījis savu vēlamo ieguvumu, jaunietis paķēris iepakojumu ar alu un meties bēgt. Darbiniece nekavējoties noreaģēja un izsauca apsardzes darbiniekus un policiju.

Apsardzes darbinieki, kuri tobrīd atradās netālu no DUS, steidzami ieradās notikuma vietā, kur mēģināja aizturēt garnadzi. Aizturēšanas brīdī jaunietis izrādīja agresiju, tādējādi nodarot miesas bojājumus vienam no apsardzes darbiniekiem.

Tobrīd ieradās arī Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti, kuri 1998. gadā dzimušo aizdomās turēto jaunieti nogādāja iecirknī. Garnadzis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par analoģiskiem gadījumiem.

Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta – par zādzību neliekā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Tika nozīmēta ekspertīze, lai noteiktu apsargam nodarīto miesas bojājumu smaguma pakāpi. Pēc rezultātu saņemšanas tiks lemts par jaunieša saukšanu pie atbildības arī par šo noziegumu.

Šobrīd jaunietis atrodas izolatorā, un šodien, 6. decembrī, tiks lemts jautājums par drošības līdzekļa piemērošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas