Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpils policisti atsavina lielu nelegālo cigarešu un alkohola kravu

Jēkabpils policisti, pastiprināti strādājot nelegālo akcizēto preču aprites novēršanas jomā, atsavinājuši lielu daudzumu nelegālo cigarešu un vairākus simtus litru nemarķēta alkohola, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē.Likumsargi vērienīgo nelegālo preču kravu uzgāja pēc tam, kad sestdien Salas pagasta Biržos, apturot automašīnu Volkswagen Sharan, kuru vadīja 1970.

gadā dzimis vīrietis, tajā atrada 110 litrus nelegālā alkohola, kas bija pildīts gan 25 litru gan piecu litru plastmasa kannās. Turpinot izmeklēšanu, garāžā Jēkabpilī, Nameja ielā, uzieti un konfiscēti apmēram 388 litri nemarķēta alkohola, kurš bija pildīts dažāda tilpuma kannās un plastmasas pudelēs, kā arī 128200 dažādu marku cigaretes. Cigaretēm bija Krievijas un Baltkrievijas akcīzes marķējumi. Aizturētais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu un pārvadāšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas