Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kauguros narkomāns-bezpajumtnieks vīrietim gandrīz nogriež galvu

Kauguros pagājušajā nedēļā notikusi nežēlīga slepkavība, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldē.

Ceturtdien, 28.novembrī VP Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēmuši izsaukumu uz kādu namu Kauguros, Skolas ielā. Zvanītājs vēstījis, ka jau aptuveni nedēļu nav redzējis savu kaimiņu un viņam ir aizdomas, ka varētu būt noticis noziegums vai nelaimes gadījums.

Jūrmalas iecirkņa darbinieki, ierodoties notikuma vietā, iekļuva pazudušā kaimiņa dzīvoklī un tajā atrada 69 gadus vecā vīrieša līķi. Vīrieša līķis bija noguldīts uz dīvāna un tam bija gandrīz nogriezta galva - kaklā bija ļoti dziļš griezums.

Jūrmalas iecirkņa kriminālpolicijas darbinieki uzreiz uzsākuši izmeklēšanu un pāris stundu laikā noskaidrojuši, ka pēdējais viesis nelaiķa dzīvesvietā bijis kāds 45 gadus vecs vīrietis, kurš agrāk jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā.

Vēl pēc pāris stundām Jūrmalas policisti šo vīrieti atrada un aizturēja. Aizdomās turētais ir bezpajumtnieks, kurš policijas redzeslokā nonācis gan par narkotisko vielu lietošanu, gan par mantiska rakstura noziegumiem. Pēdējo reizi viņš policijas iecirknī bija nonācis tajā pašā mēnesī, kad kādā veikalā no plaukta paņēmis degvīna pudeli un turpat uz vietas to izdzēris.

Šobrīd aizdomās turētajam kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums, bet Jūrmalas policisti turpina izmeklēšanu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas