Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mātei par sava jaundzimušā bērna izmešanu pa logu piespriesta ārstēšanās

Daugavpilī pa logu savu jaundzimušo izmetušajai mātei tiesa piespriedusi medicīniska rakstura piespiedu līdzekli - ārstēšanos vispārēja tipa psihiatriskajā slimnīcā, aģentūru LETA informēja Daugavpils tiesā.

Noziedzīgo nodarījumu, izmetot savu jaundzimušo bērnu pa otrā stāva logu, 37 gadus vecā sieviete, kurai bija noteikta 2.grupas invaliditāte un kura bija uzskaitē psihiatriskajā slimnīcā, pastrādāja 17.jūlija vakarā uzreiz pēc dzemdībām.

Par Hospitāļa ielā notikušā aculiecinieci nejauši kļuva kāda vietējā iedzīvotāja, kura, izdzirdot kāda priekšmeta atsitienu pret zemi, sākumā nodomājusi, ka pa logu izmesta lelle, bet, pienākot tuvāk, ieraudzījusi, ka tas ir jaundzimis zēns, kuram vēl bija redzama nabassaite.

Gaidot ierodamies policiju un mediķus, garāmgājēji un apkārtnes iedzīvotāji palīdzējuši mazulim - sagādājuši dvieļus un iekārtojuši viņu ērtāk, bērns, lai arī guvis traumas, vēl bijis dzīvs, elpojis un kustējies. Mediķi snieguši mazulim pirmo palīdzību un nogādājuši viņu slimnīcā.

Īsi pēc notikušā, skaidrojot savas rīcības motīvus, sieviete policijas darbiniekiem esot teikusi, ka viņā šādi rīkojusies, jo bērns viņai neesot bijis vajadzīgs. Sieviete no apkārtējiem slēpusi savu grūtniecību, puisītis bijis viņas pirmais bērns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas