Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pagājušajā diennaktī uz ceļiem gāja bojā trīs cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Latvijā uz autoceļiem ceļu satiksmes negadījumos gāja bojā trīs cilvēki. Valsts policija informēja, ka Siguldas novadā uz autoceļa Sigulda-Allaži pie pieturvietas "Mežmaļi" sadūrās automašīna "Plymont Voyager", kuru vadīja 1946.gadā dzimis vīrietis, un automašīna 'VW", kuru vadīja pagaidām neidentificēts šoferis.

No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas "Plymont" vadītājs, savukārt no automašīnas "VW" slimnīcā nogādāti 1971. un 1991.gadā dzimuši vīrieši. Abi cietušie atrodas smagā stāvoklī un nogādāti reanimācijas nodaļā.

Rīgā, Lokomotīves ielā, 1965.gadā dzimis vīrietis, braucot ar velosipēdu pāri dzelzceļa sliedēm, sadūrās ar vilcienu. Ar smagām traumām velosipēdists nogādāts slimnīcā, kur vēlāk nomira.

LETA jau ziņoja, ka Salacgrīvas novadā, autoceļa Baltezers-Ainaži 63.kilometrā 1967.gada dzimis vīrietis, vadot automašīna "Opel Astra", sadūrās ar kravas automašīnu "Iveco", kuru vadīja 1974.gadā dzimis vīrietis. No gūtajām traumām nomira automašīnas "Opel" vadītājs, savukārt minētās automašīnas pasažiere, 1957.gadā dzimusi sieviete, ar dažādiem lūzumiem nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki un trīs cilvēki gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cieta trīs cilvēki un divi cilvēki gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja sešus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Visi bija autovadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti divi transportlīdzekļu vadītāji - abi autovadītāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas