Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Par Porsche Cayenne zādzību aiztur 12 personu grupējumu ar policistu priekšgalā

Par automašīnas Porsche Cayenne zādzību Drošības policija (DP) aizturējusi 12 personu grupējumu, kuru vidū darbojās arī vidēja ranga Valsts policijas reģionālās pārvaldes darbinieks, kurš bija minētā nozieguma galvenais organizētājs.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja DP priekšnieks pienākumu izpildītājs Juris Leitietis, DP šā gada 13.aprīlī tika sākts kriminālprocess par zādzības, ja tā izdarītā lielā apmērā, organizēšanu. Sākotnējās noziedzīgās darbības izpaudās automašīnas Porsche Cayenne zādzībā, ko organizēta noziedzīga grupa plānoja nogādāt ārvalstīs tālākai pārdošanai.

Saistībā ar minētā nozieguma izdarīšanu 30.aprīlī tika aizturētas 12 personas, kuru aizturēšanā tika piesaistītas Valsts policijas Ceļu policijas un pretterorisma vienības Omega struktūrvienības.

Kriminālprocesa izmeklēšanas gaitā tika veiktas 12 sankcionētas kratīšanas, kuru laikā pie aizturētajām personām tika atrasti un izņemti šaujamieroči - karabīne, kombinētā bise, snaiperšautene SVD un munīcija - kopumā 648 dažāda kalibra patronas, kā arī četri frekvenču skeneri un signālu slāpētāji, kā arī vairākas rācijas, kas, pēc DP domām, tika pielietotas sekmīgai automašīnu zādzību organizēšanai un veikšanai.

Saistībā ar minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu tiesa trim nozieguma izdarīšanā iesaistītajām personām piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu, tostarp arī Valsts policijas amatpersonai. Pārējām personām tika piemēroti drošības līdzekļi, kas nav saistīti ar brīvības atņemšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas