Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pārdaugavā aiztur vīrieti par ārvalstu studentu filmēšanu dušā

Valsts policija Rīgā, Pārdaugavā aizturējusi jaunu vīrieti par ārvalstu studentu filmēšanu dušā, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

18.novembra pēcpusdienā Zemgales iecirknī ar iesniegumiem vērsās divas ārvalstu studentes un viens students par to, ka Pārdaugavā, augstskolas kopmītņu koplietošanas dušā viņus esot filmējis kāds jauns vīrietis.

Studenti iesniegumos norādījuši, ka viņi mazgājušies dušā un pamanījuši vīrieti, kurš slepus ar telefonu filmējis. Saprotot, ka ir pieķerts, filmētājs aizbēdzis.

Policisti ieradās mācību iestādes kopmītnēs, kur administratīvā kārtā aizturēja aizdomās turēto 20 gadus veco ārvalstu pilsoni, kurš arī mācās šajā augstskolā.

Paskaidrojumā viņš atzina, ka uzņēmis četrus video materiālus, kurus nevienam neesot sūtījis vai publicējis. Tāpat puisis atzina, ka nevarot paskaidrot, kāpēc viņš to darījis, un izdarīto nožēlo.

Pārbaudot puiša telefonu, policisti pārliecinājās, ka tajā atrodas dušās uzņemts video, kurā redzami kaili cilvēki.

Policijā sākta administratīvā lietvedība par sīko huligānismu. Par šādu pārkāpumu paredzēts naudas sods no 70 līdz 500 eiro.

Tāpat policija aicinām atsaukties arī citus, kuri cietuši no līdzīgām huligāniskām darbībām, zvanot pa tālruņa numuru 6 7 500 700, 110 vai vēršoties ar iesniegumu Rīgas Zemgales iecirknī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas