Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pazudušā jahtas Allegra kapteiņa ģimene lūdz palīdzību viņa meklēšanā

Jahtas „Allegra” kapteiņa Normunda Rukšas ģimene un draugi lūdz ikviena palīdzību viņa meklēšanā Latvijas un Igaunijas ūdeņos, kā arī īpaši gar krastiem. 

Piektdien, 5.jūlijā, plkst. 20:00 jahta „Allegra” uzsāka ceļu uz Roņu salu. Nelielo jahtu vadīja pieredzējušais kapteinis Normunds Rukša. Bez Normunda uz jahtas atradās vēl divi pasažieri. Diemžēl šis ceļojums beidzās traģiski – plkst. 04:00 tika saņemts ziņojums no pasažieriem, ka jahtas kapteinis ir pazudis. Pasažierus no jahtas nocēla ar helikopteru 30 km no Ķesterciema krasta. Notikuma laikā pasažieri visticamāk gulēja, līdz ar to kapteinis varēja pārkrist pāri bortam dažas stundas agrāk. Jahta dreifēja pa jūras ūdeņiem vairākas stundas, taču konkrētas koordinātes nav zināmas. Jahtas kapteiņa meklējumus krasta apsardze pārtrauca svētdienas, 7.jūlija, pēcpusdienā, taču Normunda sieva turpināja viņa meklēšanu. Tika pārmeklēta Latvijas jūras piekraste no Ainažiem līdz Saulkrastiem un no Kolkas līdz Rīgai, taču diemžēl šobrīd bez rezultātiem. Normunda tuvinieki un draugi lūdz ikviena palīdzību viņa meklēšanā Latvijas un Igaunijas ūdeņos, kā arī īpaši gar krastiem.

Ja kādam izdodas atrast Normundu, zvaniet uz 112 vai uz +371 26185100 (Margit) un +371 29444990 (Lauma). Normunds ir 44 gadus vecs, apmēram 1,85 m garš, tumšiem matiem, tievs, sīksts un stiprs. Kapteinim uz labās rokas zeltneša ir sudraba laulības gredzens ar burtiem “AN”.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas