Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Piedzēries pusaudzis skolā nežēlīgi piekauj policistu; citi audzēkņi gavilē un filmē

Ceturtdien, 23.novembrī, Rīgā par nežēlīgu uzbrukumu policistam skolā aizturēts piedzēries pusaudzis, portālu Diena.lv informēja Rīgas pašvaldības policija (RPP).

Ceturtdien ap plkst.12 vienā no skolām Brīvības gatvē īsi pirms starpbrīža beigām skolas dežurante vērsās pie RPP darbinieka, kurš uzraudzīja kārtību skolas apkaimē, lai viņš aizslēdz skolas durvis. Brīdī, kad cienījamā vecuma policists devās pie durvīm, viens no skolēniem nostājās tām priekšā un uzsāka konfliktu. Policists skolnieku mēģināja pastumt malā, taču agresīvi noskaņotais puisis iesita kārtības sargam pa galvu.

Nevēloties pielietot fizisku spēku pret nepilngadīgo, policists mēģināja jaunieti noturēt tā, lai viņš ieturētu distanci no policista, taču tas skolēnu saniknoja vēl vairāk, un viņš atkārtoti uzbruka policistam. Pēc vairākiem sitieniem pa galvu skolēnam izdevās kārtības sargu nogāzt zemē. Pēc tam pusaudzis vēl vienu reizi iespēra nu jau guļošajam policistam. Tikmēr uz notiekošo noskatījās citi audzēkņi, kuri gavilēja un filmēja noziedzīgās darbības.

Nedaudz vēlāk pie cietušā kārtības sarga piesteidzās skolas medmāsa un sniedza pirmo palīdzību. Tikmēr tika izsaukti mediķi un Valsts policijas darbinieki. Cietušais kārtības sargs hospitalizēts, savukārt aizdomās par uzbrukumu varas pārstāvim aizturēts 15 gadus vecs pusaudzis, kurš aizturēšanas brīdī bija vairāk nekā vienas promiles alkohola reibumā. Par šādu noziegumu likumā paredzēts līdz pat pieciem gadiem ilgs cietumsods.

Top komentāri

Volodimirs
V
Manuprāt vaina slēpjas tajā apstāklī, kad tas draņķu un neliešu bars, redzot, ka vecu cilvēku nelietis piekauj, gavilēja. No tādiem m'ēsliem cilvēki nekad vairs neizaugs. Jebkurš cilvēks, redzot noziegumu, negavilēs.
bijusī
b
situācija skolās ir neapskaužama. Učukiem vāks - papīri , reformas, un vēl šādi mazgadīgie mēsli.Nervozi, noskrējušies un neadekvāti vecāki. Pēc 30 gadu darba aizgāju, jo vairs nespēju to izturēt. Tagad strādāju tikai ar bērniem, kas kaut ko vēlas sasniegt privāti.
Cerēsim,
C
ka Temīda šoreiz gavilēs, un ka mazgadīgā slepkava tiks no sabiedrības uz 5 gadiem izolēta. Tas apturēs vismaz nākamo noziegumu ķēdi, un varbūt šo mēslu vēl par cilvēku darīs, ja tas tikai par vēlu vairs nav.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas