Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Rīgā aiztur patēvu par uzbrukumu bērniem ar nazi un metāla cauruli

Rīgā pagājušajā nedēļā policija aizturējusi patēvu par uzbrukumu bērniem ar nazi un metāla cauruli, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policijā.

22.janvāra vakarā Rīgas pašvaldības policija devās uz izsaukumu Imantā, kur kādā daudzdzīvokļu namā notiekot kautiņš.

Likumsargi, ierodoties notikuma vietā, pie daudzdzīvokļu nama ieejas sastapa vairākas personas. Viens no kaimiņiem, kas bija ārā iznācis vien kreklā, pastāstīja, ka pirms neilga laika aktīvi iesaistījies kaimiņu konfliktā. Tajā no agresīva vīrieša bēgusi sieviete ar diviem bērniem, kuri patvērušies kaimiņu dzīvoklī.

Tikmēr agresīvais vīrietis ar nažiem un metāla cauruli dzinies viņiem pakaļ līdz sastapies ar kaimiņu. Agresoram uzbrukuma rīkus izdevās atņemt.

Policisti turpat blakus pie kāpņu telpas ieejas pamanīja metāla cauruli un divus nažus. Jautājot, kur atrodas cietusī ģimene, kaimiņš norādīja uz vienu no dzīvokļiem.

Tajā policisti sastapa sievieti ar diviem bērniem. Vecākajam dēlam, kurš bija sasniedzis pilngadību, patēvs bija iegriezis ar nazi pirkstā. Savukārt jaunākajam dēlam, kuram bija vien trīs gadi, ticis vairākas reizes iesists ar metāla cauruli.

Bērnu māte skaidroja, ka ar vīru ir izšķīrušies, lai gan formāli ir vēl precējušies. Notikuma dienā bijušajam dzīvesbiedram lūgts palīdzēt ar dzīvokļa santehniku. Viss bijis labi līdz bijušais sācis strīdēties ar bērniem. Savu taisnību vīrietis mēģinājis panākt ar agresiju un viņš atteicies doties prom.

Konflikts drīz vien pāraudzis nekontrolējamā agresijā līdz sievietei ar bērniem nācies bēgt no pašas mājām.

Bēgšana pie kaimiņiem izdevusies tikai ar otro reizi. Pirmajā reizē, klauvējot pie durvīm un kliedzot pēc palīdzības, neviens no kaimiņiem durvis neesot atvēris. Vecākais dēls piebilda, ka droši vien sākumā kaimiņi padomājuši, ka kāds kāpņu telpā ākstās. Tikmēr agresors sievieti panācis un ievilcis atpakaļ dzīvoklī. Tikai otrajā bēgšanas reizē viņai bija izdevies sastapt atsaucīgus kaimiņus, kuri ģimeni ielaiduši dzīvoklī un aizslēguši durvis.

Tieši brīdī, kad policisti devās uz ģimenes dzīvokli, kāpņu telpā satikts sievietes bijušais dzīvesbiedrs.

Vīrietis saslēgts rokudzelžos un aizvests uz policijas operatīvā transportlīdzekļa pagaidu aizturēšanas nodalījumu.

Vienlaikus uz notikuma vietu izsaukti mediķi un Valsts policija.

Drīz pēc tam notikuma vietā ieradās mediķi, kuri pēc bērnu apskates ieteica abiem doties uz slimnīcu. Tomēr vecākais dēls pēc brūces apkopšanas atteicās no hospitalizācijas, tāpēc mediķi hospitalizēja tikai jaunāko sievietes dēlu.

Jau vēlāk pašvaldības policisti aizturēto nodeva Valsts policijas darbiniekiem, kuri turpināja darbu notikuma vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas