Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgā aizturēts vīrietis, kurš viltojis būvspeciālista apdrošināšanas polisi

Šī gada 8. augustā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes amatpersonas aizturēja kādu personu par dokumentu viltošanu un to izmantošanu. Aizturētajai personai piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis, un izmeklēšana kriminālprocesā turpinās, vēsta likumsargi.

Ceturtdien, 8. augustā, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 3. biroja 3. nodaļas amatpersonas uzsāka kriminālprocesu un aizturēja vienu personu par būvspeciālista profesionālās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas polises un ar to saistītās izziņas viltošanu. Aizturētā persona viltoto izziņu iesniedza valsts iestādē ar mērķi iegūt tiesības veikt būvniecības darbus, kas tiek finansētas no Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzfinansētā projekta līdzekļiem.

Likumsargi veica divas kratīšanas neatliekamības kārtībā, kuru laikā izņemti kriminālprocesā nozīmīgi priekšmeti, kuriem var būt pierādījuma nozīme kriminālprocesā.

Saistībā ar notikušo pret personu ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 275. panta pirmās daļas – par dokumenta, kas piešķir tiesības vai atbrīvo no pienākumiem, zīmoga vai spiedoga viltošanu, kā arī par viltota dokumenta, zīmoga vai spiedoga realizēšanu vai izmantošanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Aizturētajai personai tika piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Izmeklēšana kriminālprocesā turpinās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas