Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rīgā aizvadītajā naktī ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks

Rīgā aizvadītajā naktī ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Naktī plkst.2.30 glābēji tika izsaukti uz divstāvu dzīvojamo māju Zemgales priekšpilsētā, kur bija izcēlies ugunsgrēks un izveidojies stiprs sadūmojums. Notikuma vietā tika konstatēts, ka divstāvu koka dzīvojamā mājā dega otrā stāva dzīvoklis 40 kvadrātmetru platībā un bērniņi 160 kvadrātmetru platībā.

Dzīvoklī, kurā bija izcēlies ugunsgrēks, tika atrasts viens bojāgājušais. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās astoņi cilvēki, bet vēl trīs cilvēkus izglāba ugunsdzēsēji glābēji.

Pašlaik ugunsgrēks ir lokalizēts, bet vēl turpinās darbs notikuma vietā.

Ap plkst.4.30 VUGD saņēma izsaukumu uz Aizkraukles novada Daudzeses pagastu, kur vienstāva dzīvojamā mājā bija izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā tika konstatēts, ka ēkas dzīvojamā istabā deg atpūtas krēsls un grīda divu kvadrātmetru platībā. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās no ēkas evakuējās trīs cilvēki, no kuriem viens cieta.

Savukārt vakar ap plkst.13.30 saņemts izsaukums uz Dzirnavu ielu Rīgā, kur sešstāvu neapsaimniekotā ēkā nelielā platībā dega sadzīves mantas. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš nodots mediķiem. Ugunsgrēks likvidēts pirms VUGD ierašanās.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 32 izsaukumus: 13 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 11 - uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas