Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Rojā autovadītājs nomirst pie stūres

Trešdien, 17.septembrī, Rojā, Miera ielā, kāds 1954.gadā dzimis autovadītājs ar automašīnu _VW Passat Variant _iebrauca žogā. Notikuma vietā mediķi konstatēja autovadītāja nāvi. Pēc šofera apskates Neatliekamās medicīniskās palīdzības feldšere secināja, ka vīrietis nomiris vēl pirms negadījuma. Par notikušo uzsākts kriminālprocess, portāls _Diena.

lv_ uzzināja Valsts policijā.Vairāki ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem notikuši Rīgā. Slāvu ielā notika sadursme starp automašīnu MAZ un automašīnu Toyota. Negadījumā cieta 1983.gadā dzimusī Toyota vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.Jaunciema gatvē avārijā iekļuva motociklists - viņa vadītais motocikls Honda sadūrās ar automašīnu VW. 1983.gadā dzimušais motociklists ar traumām nogādāts slimnīcā.Savukārt Rūjienas novada Vilpulkas pagastā 1994.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu VW Sharan, nepalaida pa galveno ceļu braucošo smago automašīnu Scania, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā cieta Sharan vadītāja un divi pasažieri - visi nogādāti slimnīcā.Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 14 cilvēki.Septiņi šoferi pieķerti, vadot transportlīdzekli reibumā, bet 210 personām sastādīti protokoli par atļautā braukšanas ātruma paŗsniegšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas