Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +7 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Rugāju novadā pēc sadursmes ar auto bojā gājis motorollera vadītājs

Sestdien notverti 29 iereibuši automašīnu vadītāji un 39 iereibuši velosipēdu un motorolleru vadītāji, informē Valsts policija. Noformēts arī 201 protokols par ātruma pārsniegšanu.

Visvairāk iereibušo vadītāju - 29 - policija notvērusi Rīgas reģionā, bet vismazāk - četru - iereibušu vadītāju notverts Kurzemes reģionā.

Sestdienas vakarā Rugāju novadā sadūrās automašīna "Mercedes", kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis un motorollers "Znen", kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis vīrietis. Notikuma vietā no gūtajām traumām nomira motorollera vadītājs, informēja Valsts policija.

Savukārt Dobeles novadā Auru pagastā uz ceļa Dobele-Bauska kravas automašīnai "Volvo FM" ar piekabi, kuru vadīja 1956.gadā dzimis vīrietis, apdzenot motociklu, kuru vadīja 1936.gadā dzimis vīrietis, notika sadursme, kurā bojāta automašīna un motocikls, kā arī motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Rēzeknes novadā Sondoros 1980.gadā dzimis mikroautobusa "VW Transporter" vadītājs nepalaida pa galveno ceļu braucošu automašīnu "VW Golf", kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta 2010.gadā dzimis zēns, 1983.gadā dzimusi sieviete un vieglās automašīnas vadītājs. Visas personas nogādātas slimnīcā.

Daugavpils novadā Cibuļovkā 1951.gadā dzimis vīrietis atstāja automašīnu "VW Passat Variant" uz kalna nogāzes, nepārliecinoties par automašīnas drošību un neuzliekot stāvbremzi. Nenostiprinātā automašīna sāka patvaļīgu kustību un uzbrauca priekšā stāvošam 1979.gadā dzimušam vīrietim, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopā sestdien reģistrēti 58 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas