Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Sākts kriminālprocess par ļaunprātīgu ugunsgrēka izraisīšanu automašīnu pārdošanas laukumā Rīgā

Valsts policija (VP) sākusi kriminālprocesu par ugunsgrēku automašīnu pārdošanas laukumā Rīgā, Raudas ielā, aģentūrai LETA apstiprināja policijā.

Sākotnējā informācija liecina, ka, iespējams, ir notikusi ļaunprātīga dedzināšana. Kriminālprocesā tiks skaidroti precīzi notikušā apstākļi. Pavisam kopā bojātas 28 automašīnas.

Kā vēstīts, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) izsaukumu uz ugunsgrēku Raudas ielā saņēma ap plkst.1.23. Kopējā degšanas platība bija 50 kvadrātmetri.

Ugunsgrēks izcēlās SIA Transporent, kas Latvijā strādā ar zīmolu Sixt, lietoto automašīnu pārdošanas vietā Raudas ielā 12, aģentūrai LETA apstiprināja Transporent pārstāve Anta Lapa.

Viņa norādīja, ka neviens cilvēks nav cietis, bet uguns skarto automašīnu skaits pašlaik tiek apzināts.

"Mums nav zināmi degšanas izcelšanās iemesli. Tas pašlaik tiek skaidrots, sadarbojoties ar Valsts policiju, kas ir uzsākusi izmeklēšanu," norādīja Lapa, piebilstot, ka uzņēmums pašreiz aplēš kopējos zaudējumus, bet visas automašīnas bija apdrošinātas.

Lapa teica, ka plašāku informāciju par notikušo un sekām varēs sniegt, kad pašiem būs pieejama plašāka informācija.

Transporent reģistrēta 2005.gadā un tās pamatkapitāls ir 142 240 eiro, liecina Firmas.lv informācija. Uzņēmuma finanšu rādītāji par 2019.gadu vēl nav publiskoti, bet 2018.gadā Transporent strādāja ar 14,707 miljonu eiro apgrozījumu un 514 749 eiro peļņu. Transporent lielākais īpašnieks, kuram pieder 45% daļu, ir Marats Blate. Pa 22,5% daļu pieder Ivetai Briedei un Harijam Briedim, bet pa 5% daļu pieder Vitai Štelmaherei un Arnim Jaudzemam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas