Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Teikā sabojā auto, nopūšot ar Makroflex celtniecības putām

Kādam Teikas iedzīvotājam nenoskaidroti viņam piederošo auto pagaidām nenoskaidroti ļaundari naktī nopūtuši ar Makroflex putām, portālu Diena.lv informēja AS If P&C Insurance pārstāve Daiga Bluķe.

Cietušajam izmaksāta KASKO atlīdzība.

Apdrošinātājiem iesniegtajā paskaidrojumā klients norādījis, ka automašīnai sadauzīts priekšējais stikls, ar Makroflex putām sapūstas visas durvju, bagāžnieka un motorpārsega spraugas, kā arī izpūtēja klusinātājs.

„Ir gadījies, ka, automašīna ar būvmateriāliem tiek sabojāta, jo tā novietota netālu no būvobjekta. Taču šāds vandālisma veids, kad acīmredzami apzināti sabojā auto, ir reģistrēts pirmo reizi,” atzina If Apdrošināšana Transportlīdzekļu atlīdzību grupas vadītāja Līga Bērziņa.

Arī autoservisa Auto Brasla meistari, kas laboja automašīnu, atzina, ka visā servisa pastāvēšanas laikā, šis ir bijis pirmais gadījums, kad auto tiek sabojāts ar Makroflex putām. Auto īpašnieks apdrošinātājiem atzina, ka, visticamāk, notikušais negadījums nav nejaušība, bet gan kādu nelabvēļu apzināta rīcība. Viņam palaimējies, ka vandāļiem beigušās putas un vienas no durvīm bija iespējams atvērt paša spēkiem. Tā kā ar celtniecības putām bija sapūsts arī izpūtējs, auto servisā nācies nogādāt ar evakuatoru.

Kopumā vējstikla maiņa, virsbūves, automašīnas daļu un dzinēja telpas tīrīšana, kā arī auto pulēšana pēc tīrīšanas un izpūtēja klusinātāja remonts kopumā izmaksāja gandrīz 800 latu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas