Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ugunsgrēkā Jelgavā gājuši bojā divi cilvēki

Vakar ugunsgrēkā Jelgavā gāja bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar neilgi pirms plkst.23 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu Jelgavā, kur divstāvu koka dzīvojamā mājā dega dzīvoklis 30 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies desmit cilvēki.

Degošajā dzīvoklī tika atrasti divi bojāgājuši cilvēki. Pēc VUGD sniegtās informācijas, iespējamais ugunsgrēka izcelšanās iemesls, visticamāk, bija neuzmanīga rīcību ar uguni un smēķēšana mājoklī, bet dūmu detektors mājoklī nebija uzstādīts.

Ap plkst.14 VUGD saņēma izsaukumu uz Anniņmuižas ielu Rīgā, kur daudzstāvu dzīvojamā mājā, sestā stāva dzīvoklī uz balkona dega kondicionieris un sadzīves priekšmeti nelielā platībā. Pusotras stundas laikā šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt ap plkst.12 tika saņemts izsaukums uz Ludzas novada Mežvidu pagastu, kur dega purvs 500 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka izplatīšanās tika ierobežota, bet, iestājoties tumsai, dzēšanas darbi tika pārtraukti un atsāksies šodien no rīta.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 44 izsaukumus: 13 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 23 - uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi. Ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kur dega saimniecības ēka, divos gadījumos - atkritumi, sadzīves priekšmeti daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā un saimniecības telpā, tvaika nosūcējs, trīs gadījumos - piededzis ēdiens.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas