Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ugunsgrēkā Rēzeknē gājis bojā cilvēks

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos gājis bojā viens, bet cietuši trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Šorīt ugunsdzēsēji devās uz Anemoņu ielu Ogrē, kur ugunsgrēks izcēlies dzīvojamā mājā. Notikuma vietā konstatēts, ka divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā dega sadzīves mantas 15 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks. 

Ceturtdien plkst.21.48 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Balvu novada Lazdukalna pagastu, kur vienstāvu dzīvojamā mājā dega siena, griestu pārsegums 3 kvadrātmetru platībā un bēniņi 5 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkā cieta cilvēks, kuru kaimiņi pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās izveda no ēkas. 

Ceturtdien plkst.19.44 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Spartaka ielu Tukumā, kur iedzīvotāji ziņoja, ka piecstāvu dzīvojamā mājā no pirmā stāva dzīvokļa nāk dūmi. Iekļūstot dzīvoklī, ugunsdzēsēji konstatēja, ka uz plīts ir piededzis ēdiens. Telpās ugunsdzēsēji atrada cilvēku, kurš bija aizmidzis, un viņu izglāba, pamodinot un izvedot no sadūmotajām telpām.

Plkst.17.18 VUGD saņēma informāciju, ka Rēzeknē dzīvojamā mājā ir izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā konstatēts, ka vienstāva dzīvojamā mājā dega istaba un virtuve kopumā 40 kvadrātmetru platībā. Dzēšanas darbu laikā atrasts bojāgājušais. Dzēšanas darbus apgrūtināja tas, ka mājā bija daudz sadzīves priekšmetu, kas apgrūtināja pārvietošanos. 

Ceturtdienas rītā ugunsdzēsēji devās uz Tukuma novada Lapmežciema pagastu, kur dega šķūnis, ēkas siena, jumts un otrais stāvs 123 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka cieta viens cilvēks, kurš nodots mediķiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas