Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Volkinšteinu un viņa dēlu apsūdz Rīgas satiksmes degvielas kartes nelikumīgā izmantošanā

Prokuratūra ir uzrādījusi apsūdzību bijušajam pašvaldības SIA Rīgas satiksme Infrastruktūras uzturēšanas un attīstības departamenta direktoram Igoram Volkinšteinam un viņa ģimenes locekļiem par uzņēmuma degvielas kartes, iespējams, nelikumīgu izmantošanu, noskaidroja aģentūra LETA.

Attiecīgi aģentūrai LETA ir zināms, ka Volkinšteinam ir uzrādīta apsūdzība par sveša maksāšanas līdzekļa nelikumīgas izmantošanas atbalstīšanu. Savukārt viņa dēlam Jānim Volkinšteinam un dēla sievai Jūlijai Volkinšteinai apsūdzība celta par sveša maksāšanas līdzekļa nelikumīgu izmantošanu. 

Šobrīd kriminālprocesā tiek turpināts pirmstiesas process.

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB), neminot aizdomās turēto vārdus, aģentūru LETA iepriekš informēja, ka Rīgas satiksmes amatpersonu rosināts apsūdzēt par nelikumīgu darbību ar maksāšanas līdzekļiem atbalstīšanu, savukārt divas privātpersonas rosināts apsūdzēt par nelikumīgām darbībām ar maksāšanas līdzekļiem.

KNAB sagatavotā infografika liecina, ka Rīgas satiksmes amatpersona, iespējams, darba piešķirto norēķinu karti degvielas iegādei ir nodevusi divām fiziskām personām, kuras par uzņēmuma līdzekļiem uzpildīja degvielu personīgajās automašīnās. Pēc tam Rīgas satiksmes amatpersona aizpildīja dokumentu, kurā nepatiesi norādīja, ka līdzekļi izmantoti uzņēmuma vajadzībām.

Pēc biroja aplēsēm, kopumā degviela šādi iepildīta par 1574 eiro.

Volkinšteins ir viens no aizdomās turētajiem Rīgas satiksmes iepirkuma lietā, un, visticamāk, aizdomas par uzņēmuma degvielas kartes nelikumīgu izmantošanu KNAB radušās, tieši izmeklējot iepirkumu lietu. Volkinšteins uz laiku bija apcietināts, bet tagad viņš ir atbrīvots pret 100 000 eiro drošības naudu.

Top komentāri

Enģeļa viesis
E
Domu laukumā vajag ierakt stabu un moku siekstu , kur cirst rokas un dedzināt raganas, ka tas bija iedibināts ...medības turpinās? Tikai patiesi vainīgie nez kāpēc atpūšas kūrortos kamēr ķersta parastos žurkus..
Scorseze
S
Šī visa kņada izskatās pēc KNAB labi organizētas PR kampaņas tūdaliņiem, lai skatoties šo lēto "šovu" tūdaliņiem varētu iestāstīt, ka valdība strādā:) Tvarsta mazus žuļikus par "kapeikām", kamēr lielie shēmotāji, zagļi un nodevēji klusi paaugstinās amatos, saņem lielākas algas un dzīvo bez bēdām:):):) Nu saņēmite taču vienreiz ciet anderi armeriku:) un lieciet viņam atdot valstij noshēmoto naudu, tas būtu labs sākums:):):) taču tur jums rokas par īsām:):):)
Enģeļa viesis
E
Scorseze protams...tas arī ir šovs ar lētu režisoru un tik pat lētiem aktieriem. Staņislavskis teikt : NETICU!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas