Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Lidl Latvija interesējas par veikala būvniecību Tukumā

SIA Lidl Latvija ir ieinteresēta veikala Lidl būvniecībā Tukumā, liecina Tukuma novada pašvaldības sniegtā informācija.

Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Laukmane aģentūru LETA informēja, ka pagājušā gada rudenī uzņēmums ir iegādājies zemesgabalu Raudas ielā 15 444 kvadrātmetru platībā. Turklāt pašvaldībai ir bijusi saruna ar uzņēmuma pārstāvi par iespējām izbūvēt uz zemesgabala iebrauktuves no Kurzemes ielas puses.

Tāpat Lidl Latvija ir vērsusies pie SIA Tukuma ūdens ar lūgumu izsniegt tehniskos noteikumus ūdensvada, kanalizācijas un lietusūdens pieslēgumu izbūvei īpašumā, lai nodrošinātu lielveikala darbību.

Pašlaik gan novada būvvaldē nav saņemts oficiāls iesniegums par būvniecības ieceri, taču, kā skaidroja Laukmane, šāds iesniegums arī nav nepieciešams, jo būvniecības iecere var tikt iesniegta vienlaikus ar projektu minimālā sastāvā.

Jau ziņots, ka šogad SIA MMS Property Solutions, kas ir atbildīga par veikalu ķēdes Lidl ienākšanu Latvijā, mainījusi nosaukumu uz SIA Lidl Latvija.

Iepriekš MMS Property Solutions Rīgas pilsētas būvvaldē iesniegusi būvniecības ieceres kopumā četrās adresēs Rīgā. Intervijā Radio SWH Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (GKR) iepriekš paziņoja, ka neoficiāli ir zināms, ka Lidl veikala atrašanās vietas Rīgā varētu būt piecas - Dzelzavas, Lubānas, Sergeja Eizenšteina, Anniņmuižas ielā un Anniņmuižas bulvārī.

 

Top komentāri

Koko
K
Lūdzu , lūdzu celiet Lidl Jelgavā
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas