Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Apsūdzētā Valmieras ārsta Jakovina pacienti lūdz nodrošināt apkalpošanu

Ceturtdien pie Valmieras pilsētas pašvaldības pulcējās aptuveni 30 apsūdzētā ģimenes ārsta Jura Jakovina praksē reģistrētie pacienti, kuri lūdza rast iespēju nodrošināt viņiem ārstniecības procesam nepieciešamo dokumentu izsniegšanu, portālu Diena.lv informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Inese Pabērza.

Pacienti ir neziņā par savu turpmāko ārstniecības procesu, tādēļ aicināja pašvaldību iesaistīties un rast iespēju nodrošināt viņiem nepieciešamo dokumentu izsniegšanu un pakalpojumu sniegšanu, kas patlaban nav pieejami J.Jakovina ārsta prakses vietā.

„Valmieras pilsētas pašvaldības domes deputātu un to valmieriešu vārdā, kuriem ārstniecības procesa nodrošināšanai nepieciešami prakses telpās esošie medicīnas dokumenti, aicinām Jura Jakovina ārsta prakses vietas pārstāvjus rast iespēju saskaņā ar Latvijas Republikā spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem sniegt pacientiem nepieciešamos pakalpojumus un informāciju,” aicināja Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Inesis Boķis.

Tāpat pašvaldība arī atgādināja, ka J.Jakovina praksē reģistrētiem pacientiem ir iespēja vērsties pie citiem ģimenes ārstiem, iepriekš piesakot vizīti telefoniski. Par nepieciešamību apkalpot citus pacientus konkrētos ģimenes ārstus ir informējis arī Veselības norēķinu centrs.

Jau ziņots, ka Valmierā praktizējošam ģimenes ārstam J.Jakovinam iepriekš sākta kriminālprocesa ietvaros policija piemērojusi drošības līdzekli - noteiktas nodarbošanās aizliegumu. Pagājušā gada oktobrī pret ārstu tika sākta izmeklēšana par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu izsniegšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas