Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Četrām Latvijas pilsētām izsludina pieteikšanos projektu konkursa LMT Latvijai!

Turpinot pavasarī uzsākto projektu LMT Latvijai!, Latvijas Mobilais Telefons (LMT) sadarbībā ar četrām Latvijas pilsētām - Daugavpili, Rēzekni, Kuldīgu un Jēkabpili, no 26.augusta izsludina pieteikšanos projektu konkursa _LMT Latvijai! nākamajai kārtai, portālu Diena.lv_ informēja uzņēmumā.

Šī gada pirmajā kārtā Liepājā, Ventspilī, Valmierā un Jelgavā realizēti vai tiks realizēti 18 sociāli nozīmīgi projekti vairāk nekā 30 000 latu apmērā. Pateicoties LMT atbalstam, Liepājā labiekārtota kaitborda jeb pūķošanas bāze, uzstādīti āra trenažieri, sakopti vairāki vides objekti. Jelgavā būs iespēja ierīkot suņu pastaigas laukumu un rekonstruēt skeitparku; Valmierā izveidot vairākus sporta aktivitāšu laukumus; Ventspilī piešķirts atbalsts bērnu un jauniešu tematisko pasākumu rīkošanai un veikti citi pilsētvides uzlabojumi.

LMT Latvijai! otrais posms ļaus īstenot vēl vairāk reģionu iedzīvotājiem svarīgas ieceres, padarot sakoptāku vidi, dažādojot sabiedriskās dzīves aktivitātes un veicinot savas pilsētas izaugsmi.

Lai piedalītos konkursā, līdz 27.septembrim Jēkabpils, Daugavpils, Rēzeknes vai Kuldīgas pašvaldībā jāiesniedz projekta pieteikums.

Pirmajā kārtā projektus vērtēs LMT un pilsētu pašvaldību žūrija, otrajā kārtā uzvarētājus un finansējuma saņēmējus noteiks paši iedzīvotāji, balsojot elektroniski pašvaldību interneta mājas lapās vai aizpildot balsošanas anketas pašvaldībās uz vietas. LMT klientiem būs iespēja balsot arī portālā m.lmt.lv un ar īsziņas palīdzību.

Ar detalizētiem projektu konkursa noteikumiem var iepazīties konkrētās pilsētas pašvaldības mājas lapā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas