Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

CSDD darbinieki Rēzeknē novērsuši viltotas vadītāja apliecības maiņu

Trešdien, 31.janvārī, Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) Rēzeknes nodaļā kāda sieviete mēģināja apmainīt viltotu vadītāja apliecību, aģentūru LETA informēja CSDD.

Pateicoties CSDD darbinieku profesionālai rīcībai, sieviete ar viltoto apliecību tika aizkavēta, un par notikušo tika informēta Valsts policija, kuras kompetencē būs tālāko izmeklēšanas darbību veikšana.

CSDD aicina iedzīvotājus nebūt lētticīgiem un neveikt prettiesiskas darbības, kas saistās ar dokumentu viltošanu. Visa informācija ir atrodama CSDD reģistros un viltojuma atklāšana ir tikai laika jautājums. Citu valstu vadītāju apliecības tiek pārbaudītas ārvalstu reģistros. Turklāt CSDD darbinieki ir labi apmācīti atšķirt viltojumus no oriģināliem un pirms jebkura pakalpojuma sniegšanas tiek rūpīgi pārbaudīti visi iesniegtie dokumenti.

Lai nepieļautu šādus un līdzīgus gadījumus, CSDD gadu gaitā ir veikusi nopietnu darbu - izveidots Transportlīdzekļu un to vadītāju reģistrs, kurā tiešsaistē pieejama visa informācija par autovadītājiem vai to īpašumā esošiem transportlīdzekļiem, kā arī ir izstrādāta pretkorupcijas sistēma, lai novērstu šādus gadījumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas