Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Dobeles pusē auto traucies ar 160 km/h

Svētku brīvdienās Dobeles pusē aizturēts kāds autovadītājs, kurš ar savu transportlīdzekli pārvietojies ar ātrumu 160 kilometri stundā (km/h), aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Kopumā svētku brīvdienās Dobeles apkārtnē VP darbinieki pārbaudījuši 408 vadītājus, noformēti 87 administratīvā pārkāpuma protokoli - 35 protokoli no tiem par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu, un lielākais fiksētais ātrums bijis 160 km/h, kas fiksēts ārpus apdzīvotas vietas.

Tāpat aizturēti trīs autovadītāji alkohola reibumā, turklāt divi no viņiem mašīnu vadījuši bez vadītāja apliecības. Proti, svētdien Dobelē apturēta 1985.gadā dzimušā vadītā Opel Vectra, un noskaidrots, ka vīrietis ir teju 1,8 promiļu reibumā, savukārt naktī uz pirmdienu pilsētā aizturēts 1989. gadā dzimis Volkswagen Caravelle vadītājs, kura izelpā konstatētas 2,6 promiles. Pret abiem vīriešiem sākts kriminālprocess.

Dobeles pusē reibumā bijuši arī pieci velosipēdisti un divi mopēdisti, un viena mopēdista reibums pārsniedzis trīs promiles.

Top komentāri

TrollisJT
T
"160" modernai mašīnai ir normāls ātrums. Valstij nevajag uzbāzties cilvēkiem ar saviem ierobežojumiem, lai katrs pats izlemj kā braukt.
TrollisJT
T
Nu, ko , neizvērsās te diskusija, lai gan cerēju... . Protams, ka "160" nav īsti pieļaujamais ātrums, īstais ātrums ir 100-110. Kā liecina pieredze - dažreiz izveidojas kolonna no vieglajiem, kas ar tādu ātrumu arī brauc. Bet ir situācijas, kad var arī uz 160... ja nav žēl degvielas. Problēmu saskatu citur - autovadītāju intereses nav pienācīgi aizstāvētas brīžos, kad tiek štancēti kārtējie likumdošanas brīnumi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas