Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

FOTO: Salaspils sporta halles atklāšanas svētki

Sestdien, 16.novembrī, Salaspilī atklāta jaunuzceltā sporta halle, aģentūru LETA informēja Salaspils novada domes pārstāve Lolita Trukšāne.Atklāšanas svēti sākās ar lāpu skrējienu no trīs novada vietām, bet plkst.17 kopīgi tika iedegta galvenā lāpa virs halles.Salaspils sporta halle atrodas Salaspilī, Smilšu ielā 1.

Tajā izveidota sporta komandas lielā zāle ar Kanādas kļavas grīdas segumu, kā arī aerobikas un austrumu cīņu zāle, trenažieru zāle un sauna. Halles otrajā stāvā ikviens interesents varēs bez maksas izmantot galda spēļu zonu, kur būs modernas un arī klasiskās spēles - novuss, galda teniss un citas.Salaspils halles būvniecībā ieguldīts 3,1 miljons latu. Salaspils novada dome norāda, ka būvdarbu laikā radies 28 000 latu ietaupījums, kas tiks izlietots nama iekārtošanai un aprīkojuma iegādei.Jau ziņots, ka par jaunās pašvaldības iestādes Salaspils sporta nams direktoru iecelts pasaules čempions Ašihara karatē Vitālijs Berezņevs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas