Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Iereibusi pusaudze gūst traumas, krītot no jaunbūves

Pagājušajā diennaktī vairāki cilvēki cietuši no ķermeņa atdzišanas, smagas traumas gūtas arī, krītot no augstuma, tostarp cietusi arī iereibusi pusaudze, portālu Diena.lv informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Zemgalē garāmgājējs pamanījis 55 gadus vecu vīrieti guļam grāvī, kur ir arī ūdens. Garāmgājējs izsaucis ātro medicīnisko palīdzību, un cietušais nogādāts slimnīcā ar ķermeņa atdzišanu un šoka stāvokli pēc slīkšanas. Savukārt Rīgā no atdzišanas cietis 25 gadus vecs vīrietis, kurš iekritis kanālā pilsētas centrā. Cietušais ar ķermeņa atdzišanu nogādāts slimnīcā.

Krītot no augstuma sestdien slimnīcā nogādāts 45 gadus vecs vīrietis, kurš, pēc paša teiktā, kritis no piektā stāva. Vīrietim konstatētas dažādas traumas un lūzumi, cietušais bijis arī alkohola reibumā.

Turpretī Vidzemē no augstuma krītot, ar smagām traumām slimnīcā nogādāta 14 gadus veca meitene, kura bijusi arī ļoti stiprā alkohola reibumā. Meitenes vienaudži apgalvo, ka cietusī kritusi no jaunbūves. Meitene nogādāta Rīgā ar dažādām ķermeņa traumām. 

Vidzemē kāds vīrietis, mājās labojot automašīnas akumulatoru, arī guvis acu ķīmisko apdegumu. Akumulators ir eksplodējis, kā rezultātā cietušais guvis smagus sejas apdegumus un nogādāts slimnīcā Rīgā.

Savukārt Latgalē no degošas mājas izglābta 37 gadus veca sieviete, kura saelpojusies dūmus un nogādāta slimnīcā. Savukārt 45 gadus vecs vīrietis cietis zāģējot malku – traumējis plaukstu, slimnīcā veiktas vairāku pirkstu amputācijas.

Zemgalē arī kāds divgadīgs bērns norijis baterijas. Bērns nogādāts slimnīcā Rīgā ar svešķermeni barības vadā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas